شیرینی شکری را به روش قنادی تهیه کنید
به گزارش شهرآرانیوز؛ شیرینی شکری اصالت کرمانشاهی دارد و جزو آن دسته شیرینی‌هایی است که همگی از دوران کودکی مان با آن کلی خاطره داریم. این شیرینی میان وعده خوبی برای بچه هاست و می‌توان آن را داخل یخچال و درون ظرف دربسته به مدت طولانی نگهداری کرد.

تعداد: ٤٠ عدد
 
زمان تهیه: ٢٥ دقیقه

مواد لازم برایی تهیه شیرینی شکری:

کره: ۱۲۵ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
شکر برای تزیین: به مقدار لازم
زنجبیل: اندک

کره و پودرقند الک شده را باهم مخلوط کنید و با هم زن خوب هم بزنید.
 
شیرینی شکری
 
وانیل و تخم مرغ را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و باز هم بزنید.
 
شیرینی شکری
 
آرد و بیکینگ پودر را الک و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید قدری زنجبیل نیز به آن بیفزایید. خمیر را با دست کمی ورز بدهید، اما نه زیاد، چون به روغن می‌نشیند.
 
شیرینی شکری
 
خمیر را بازکنید و قالب بزنید. سپس داخل سینی‌ای که کف آن کاغذ پهن کرده اید، با فاصله بچینید. روی شیرینی‌ها کمی شکر بریزید و سینی را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٥ درجه سانتی گراد بگذارید داخل فری که از پیش گرم کرده اید.

شیرینی شکری
 
*منظور ازپیمانه در اینجا پیمانه قنادی است.
*کره را نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا همگام استفاده، هم دمای محیط شده باشد.
*دستورپخت اصلی این شیرینی زنجبیل ندارد و اضافه کردنش فقط باعث خوش مزه‌تر شدن آن می‌شود.
*در صورتی که خمیر شیرینی تان شل است، آن را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.