طرز تهیه پان اسپانیا، یک دسر فوق العاده برای مهمانی‌ها
به گزارش شهرآرانیوز، دسر‌ها از خوراکی‌های پرطرف دار هستند. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور تهیه یک دسر خوش مزه و مقوی را آموزش بدهیم: دسر پان اسپانیا. این دسر به دلیل داشتن موز، شیر، خامه و گردوبسیار مفید و پرانرژی است.

تعداد: ٩ نفر
 
زمان تهیه:٢٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا:

شیر: ۴ لیوان
وانیل: اندک
خامه صورتی: یک پاکت
آرد: نصف لیوان
نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
موز و گردو: به میزان دلخواه

داخل ظرفی آرد و نشاسته را با کمی شیر حل کنید. بعد باقی مانده شیر را اضافه کنید تا محلولی رقیق ایجاد شود.
 
پان اسپانیا
 
 وانیل، خامه، شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس به ترکیب آرد، نشاسته و شیر اضافه کنید.
 
پان اسپانیا
 
مواد مخلوط شده را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید. حواستان باشد مواد خیلی غلیظ نشود، چون بعد از سرد شدن، دسر سفت‌تر هم خواهد شد.
 
پان اسپانیا
 
داخل ظرف مناسبی یک ملاقه از دسر را بریزید. روی آن را با بیسکویت بپوشانید و روی بیسکویت موز و گردو بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید. بعد هم دسر را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
 
پان اسپانیا

چند نکته
*می توانید به جای موز و گردو از هر خوراکی دیگری که دوست دارید مانند نارگیل، کنجد و شکلات برای قسمت میانی دسرتان استفاده کنید.
*بیسکویت و گردو را باید خرد کنید، نه آسیاب. موز را هم بهتر است حلقه حلقه برش بزنید.
*اگر دوست دارید دسرتان چندرنگ شود، به یک سوم مواد مقداری کاکائو و به بخش دیگر زعفران اضافه کنید.