تبریک روز نیروی انتظامی به جان‌برکفان

محبوبه فرامرزی - کارکنان شهرآرامحله منطقه2 با حضور در کلانتری شفا ضمن تبریک روز نیروی انتظامی به جانشین کلانتری سرگرد علی امارلو و مشاوره کلانتری سرگرد مریم زواری، خواستار تعامل بیشتر این کلانتری و شهرآرامحله شدند.
به گزارش شهرآرامحله، در این دیدار مدیر شهرآرامحله منطقه2 خطاب به سرگرد علی امارلو، جانشین کلانتری شفا، بیان کرد: پلیس نیروی انتظامی وقتی صبح از منزلش خارج می‌شود معلوم نیست شب به خانه برمی‌گردد یا نه چون با خطرات زیادی مواجه است.
صادق شیخی ادامه داد: پلیس نیروی انتظامی اگر عاشق کارش نباشد نمی‌تواند در این کار دوام بیاورد چون اگر فردی به دنبال پول باشد مشاغل بسیار دیگری هست که به مراتب حقوق و مزایای بیشتری دارد. پلیس نیروی انتظامی بی‌شک در انتخاب شغلش به دنبال حقوق و مزایا نبود چون حقوقی که دریافت می‌کند در برابر خطرات این شغل چیزی نیست.
وی اضافه کرد: از آنجایی که خدمت سربازی‌ام را در نیروی انتظامی بودم با چم و خم این شغل تا حدودی آشنایی دارم. می‌دانم این شغل روز تعطیل و غیرتعطیل و شب و روز نمی‌شناسد.
مدیر شهرآرامحله منطقه2 در ادامه خواستار تعامل بیشتر کلانتری شفا و شهرآرامحله شد و بیان کرد: شهرآرامحله می‌تواند در زمینه اطلاع‌رسانی و بالا بردن سطح آگاهی مردم نقش بیشتری ایفا کند.
در ادامه این بازدید جانشین کلانتری 19شفا ضمن اظهار خرسندی از حضور کارکنان شهرآرامحله بیان کرد: 5سال است که عضو شورای اجتماعی محلات هستم و طی این مدت در بیشتر جلسات شورا شرکت کرده‌ام. خودم را از مردم می‌دانم و با حضور در جلسات شورای اجتماعی تلاش کرده‌ام از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوم. طی این مدت اعضای شورا گاهی به کلانتری مراجعه می‌کنند و به راحتی به دفتر کار من رفت و آمد دارند. طوری که در همین ارتباطات ما با مردم در جلسات شورای اجتماعی مدتی پیش ساعت 4صبح شهروندی که شماره همراهم را داشت با من تماس گرفت و اطلاع داد که در محله‌شان فردی در حال سرقت خودرو است همان وقت گشت نامحسوس به محله رفت و سارق را دستگیر کرد.                                                                                      
امارلو در ادامه بیان کرد: نیروی انتظامی با هماهنگی دستگاه قضایی با مواد فروشان و داروگیاهی‌های غیرمجاز به طور جدی مقابله می‌کند. در این زمینه پلیس به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی است. پس از بررسی این گزارش‌ها و هماهنگی با دستگاه قضایی با جدیت و اقتدار تمام با معضل اعتیاد و مواد مخدر مبارزه می‌کند. در این‌باره دستگاه قضایی پشتیبان پلیس مقتدر است و تعاملات شایسته‌ای در این‌باره بین دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برقرار است.
وی که قدیمی‌ترین نیروی مواد مخدر نیروی انتظامی استان است به اهمیت کمک مردم به پلیس اشاره کرد و گفت: هر کدام از پاکبانان شهرداری پلیس ما محسوب می‌شوند. این افراد در ساعت‌های شب در محلات مختلف حضور دارند و اگر با موردی برخورد کردند با شماره‌ای که زیر کارت پرسنلی‌شان ذکر شده و مربوط به کلانتری است تماس می‌گیرند و مورد را با ما در میان می‌گذارند. هر کدام از افراد جامعه هم می‌توانند پلیس نیروی انتظامی باشند.
جانشین کلانتری شفا به ظرفیت نیروی خدوم بسیج اشاره کرد و گفت: با پایگاه‌های بسیج در حوزه استحفاظی تعامل خوبی داریم و از توان بسیج برای برقراری نظم و امنیت شهروندان بهره می‌بریم.
سرگرد مریم زواری که در این دیدار حضور داشت نیز ضمن خوش‌آمدگویی به کارکنان شهرآرامحله معضل مهم منطقه2 را اعتیاد، اختلافات خانوادگی و سرقت قطعات خودرو ذکر کرد و گفت: رفع مشکلاتی مانند اعتیاد تنها از نیروی انتظامی برنمی‌آید در این زمینه همه سازمان‌های ذی‌صلاح باید وارد گود شوند.
وی در ادامه خواستار حمایت نهادهای ذی‌صلاح و خیران از زنان بدسرپرست شد چراکه زنان بی‌سرپرست از سوی نهادهایی حمایت می‌شوند اما زنان بدسرپرست حامی ندارند.