نان سیمیت ترکیه‌ای را با روش خانگی بپزید
به گزارش شهرآرانیوز، نان سیمیت یک نان گردوکنجدی است که اصالت ترکیه‌ای دارد، اما در برخی شهر‌های ما هم پخت می‌شود. بر خلاف اسمش، پخت بسیار ساده و راحتی دارد. این نان خوشمزه همراه با پنیر و سبزی برای وعده عصرانه بسیار عالی است. پیشنهاد می‌کنم حتما آن را یک بار امتحان کنید.
 

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت

آب: یک لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق چای خوری
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: ۲ قاشق سوپ خوری
آرد: ۳ لیوان
شیره انگور یا عسل: ۳ قاشق غذاخوری
کنجد و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه

-درون ظرفی به یک لیوان آب ولرم، شکر و خمیرمایه را اضافه کنید. در آن را ببندید و ۱۵ دقیقه استراحت بدهید. سپس آرد و نمک را با هم ترکیب و به مخلوط خمیرمایه اضافه کنید. در آخر هم روغن را به آن بیفزایید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
-خمیر را ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را داخل ظرفی بگذارید که کف آن را از قبل چرب کرده اید. در ظرف را ببندید و یک ساعت به آن استراحت بدهید.
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-بعد از یک ساعت، پف خمیر را بگیرید و آن را پهن کنید. از خمیر به طول ٢٥ سانتی متر به حالت رول باز و آن را دور هم بپیچید و به شکل سیمیت گرد کنید.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای
 
-شیره انگور یا عسل را با آب مخلوط کنید و سیمیت را داخل آن و بعد هم کنجد بزنید. خمیر‌های آماده را داخل سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید، ٢٠ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. بعد هم چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود.
 
نان سیمیت ترکیه‌ای