طرز پخت کیک یخچالی
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کیکی که امروز طرز تهیه آن را مطالعه می‌کنید از پرطرف دارترین و شناخته شده‌ترین کیک‌ها در دنیا است. دستورپخت بسیار ساده و راحتی دارد و می‌توان آن را بدون نیاز به فر هم آماده کرد. باتوجه به مواد مفیدی که در آن به کار رفته است، یک میان وعده عالی نیز برای بچه‌ها به شمار می‌رود.

قیمت برای هر نفر: ۳۰۰ تومان
 
مناسب برای: ۲۲ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی

  • بیسکویت پتی بور: ٢ بسته
  • شیر: یک لیوان
  • کره ذوب شده: نصف لیوان
  • پودر قند: یک سوم لیوان
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

 

مراحل تهیه کیک یخچالی

بیسکویت را با دست خرد کنید یا کمی بکوبید. سپس شیر و کره را به آن بیفزایید و با هم مخلوط کنید.

 
کیک یخچالی
 

پودر قند الک شده و کاکائو را با دیگر مواد خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
 
کیک یخچالی
 
خمیر را داخل قالب سیلیکونی بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید. قالب را ۱۰ دقیقه تا یک ربع داخل فریزر بگذارید و بعد قطعات کیک را از آن خارج کنید.
 
کیک یخچالی

نکته‌ها
*در صورت تمایل می‌توانید از مغز گردوی خردشده، کنجد یا نارگیل برای تزیین روی کیک‌ها استفاده کنید. بسیار خوشمزه‌تر خواهد شد.
*اگر قالب سیلیکونی ندارید، می‌توانید کف قالبی را کمی خیس کنید، یک نایلون داخل آن بگذارید و بعد مواد را داخلش بریزید.