روش تهیه شیرینی قهوه
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها. پیشنهاد می‌کنم یک بار هم شده، پخت آن را امتحان کنید.


قیمت برای هر نفر: ۲۰۰ تومان
تعداد: ۴۰ عدد
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه

  • آرد قنادی: ١٥٠ گرم
  • آرد برنج: ٥٠ گرم
  • نشاسته ذرت: ٣٠ گرم
  • پودر قند: ٦٠ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: ١٢٥ گرم
  • قهوه دم‌کرده: ٤ قاشق غذاخوری


روش تهیه شیرینی قهوه

کره نرم‌شده و پودر قند را با هم‌زن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود. سپس زرده تخم‌مرغ و قهوه را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 
شیرینی قهوه

 به‌ترتیب نشاسته ذرت و آرد برنج را به خمیر اضافه کنید و با خمیرزن هم‌زن هم بزنید. حالا آرد قنادی را الک و کم‌کم به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.
 
شیرینی قهوه
 
خمیر را پهن کنید و با کاتر قالب بزنید و داخل سینی که کف آن را کاغذ پهن کرده‌اید با فاصله بچینید. سپس ۱۵ دقیقه و با دمای ١٨٩ درجه سانتی‌گراد، درون فری که از قبل گرم کرده‌اید بپزید.
 
شیرینی قهوه
نکته‌ها
*در تهیه این شیرینی، به جای قهوه دم‌کرده، می‌توانید از قهوه فوری حل‌شده نیز استفاده کنید.
*کره و زرده تخم‌مرغ را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
*اگر می‌خواهید تلخی قهوه کمتر شود، کمی پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید.