معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه:
بوستان گل‌آرا به زودی افتتاح می‌شود

صدر - معـــاون فنی و اجرایی شهـــرداری منطقه در گفت‌وگویی با شهرآرامحله درباره برخی از فعالیت‌های اجرایی منطقه از ابتدای سال تاکنون و طرح‌های در دست اقدام این مجموعه توضیحاتی ارائه داد.
کاظم یزدان‌مهر، در گفتگو با خبرنگار شهرآرا محله گفت: حوزه معاونت فنی و اجرایی شهرداری منطقه ۵، اداره فنی و عمران، خدمات شهری، ترافیک، اجتماعی و فرهنگی و فضای سبز را تحت پوشش دارد. اداره فنی و عمران منطقه با اعتباری که امسال در دست دارد، به انجام پروژه‌هایی اقدام کرده است که از آن دست می‌توان به احداث بوستان گل‌آرا یا هرمی بافت در انتهای گلشهر اشاره کرد، این پروژه نزدیک به دو و نیم هکتار و ۸۰ درصد کار آن به پایان رسیده است و به زودی افتتاح می‌شود، از دیگر پروژه‌ها نیز می‌توان به احداث پل روگذر روی کال اقبال شرقی اشاره کرد که از ویژگی‌های این پروژه اتصال بولوار الزهرا (س) به مهرآباد است. همچنین این پل دسترسی شهروندان منطقه را به بولوار میامی و بولوار شهید رجایی قلعه ساختمان راحت‌تر می‌کند. پروژه بعدی درباره آماده‌سازی معابر خاکی حسین‌آباد در انتهای خیابان شهید عزیزی است. این پروژه در حال جدول‌گذاری و آسفالت‌ریزی است. آماده‌سازی معابر محدوده مهرآباد و بازگشایی بولوار کرامت از اهم پروژه‌های منطقه است و با بازکردن مهرآباد ۱۳ و ۱۵ و آسفالت معابر آن مهرآباد و الزهرا (س) از بن‌بست خارج می‌شوند و مشکلات بهداشتی این معابر رفع خواهد شد.
وی با اشاره به این نکته که از ابتدای سال نزدیک به ۱۱۰ هزارمترمربع ازمحدوده ناحیه ۲ روکش آسفالت شده است، توضیح داد: بازگشایی بولوار شهید رحیمی از اقدامات دیگر شهرداری منطقه و حوزه معاون فنی و اجرایی است. در دیداری که شهردار مشهد از منطقه ۵ داشت، دستورات کلیدی و ارزشمندی برای بهبود و عمران منطقه صادر شد. این دستورات شامل، اتصال بولوار شهید رحیمی به بولوار شهید رستمی، اتصال مفتح غربی به مفتح شرقی، احداث فرهنگ‌سرا و سالن ورزشی در محله مهدی‌آباد و بازگشایی بولوار کرامت بود. با انجام این دستورات شاهد اتفاقات خوبی در منطقه خواهیم بود و نتیجه آن به آبادانی منطقه ختم می‌شود. خوشبختانه توانستیم اعتبار ساخت مجموعه فرهنگ‌سرا را از معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد دریافت کنیم و در حال تهیه نقشه‌ها هستیم.
یزدانمهر با اشاره به این نکته که پل‌های عابر پیاده منطقه آسانسور ندارد، بیان کرد: اعتبار این پروژه دریافت شده و سازمان میادین به ایجاد آسانسور برای پل‌های منطقه اقدام می‌کند. یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام منطقه جداره‌سازی خیابان شلوغ بازار در شهید شفیعی است. پیاده‌راه آن سال گذشته به اتمام رسید و امسال طرح جداره‌سازی آن نهایی شده است. در جداره‌سازی نما و تابلو مغازه‌ها با معماری سنتی یکسان‌سازی می‌شود. امیدواریم این فضا به عنوان یک طرح شاخص در مشهد معرفی شود.
وی افزود: یکی از پروژه‌های بسیار خوب شهرداری منطقه برطرف کردن آب افتادگی در محلات ناحیه ۲ و مهدی‌آباد است. توانستیم با ایجاد کانال اصلی با ابعاد بزرگ در انتهای خیابان گلبو و شهید بهشتی، آب‌های روان سطحی را به سمت خارج محدوده مسکونی هدایت کنیم. این پروژه در مهدی‌آباد نیز اجرا شده است و با اعتبار جدیدی که دریافت کردیم به ایجاد کانال برای دیگر محلات ناحیه ۲ و خیابان‌های فرعی مهدی‌آباد اقدام خواهیم کرد.
وی ادامه داد: فضای سبز منطقه ۸۹ هکتار است که سرانه فضای سبز هر نفر معادل ۵ متر می‌شود که میزان پایینی است. ۳۹ بوستان در منطقه داریم که بزرگ‌ترین آن بوستان وحدت با ۲۰ هکتار است. تلاش داریم تا فضای سبز منطقه را گسترش دهیم. با اتمام پروژه بوستان گل آرا یا هرمی بافت فضای سبزمنطقه افزایش می‌یابد. احداث بوستان در اسماعیل‌پور ۲۰ بخش دیگری از پروژه‌های فضای سبز منطقه است. وجود زمین‌های بایر و رها شده در منطقه دارای ظرفیت بسیارخوب برای احداث بوستان است. حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد می‌تواند از این فرصت در منطقه استفاده کند و با تملک این زمین‌ها به احداث بوستان‌های بزرگ مقیاس در آینده مثل بوستان وحدت، ملت و وکیل‌آباد آن‌ها را به عنوان تنفس‌گاه و سرمایه هوای پاک برای آینده شهر در نظر بگیرد. ضمن اینکه مناطق ۳، ۴ و ۵ از داشتن بوستان‌های بزرگ که شامل خدمات تنوع و متفاوت باشد، محروم است. منطقه ۵ بزرگ‌ترین منطقه است که زمین‌های رها شده و کشاورزی را داراست و این امکانی است برای مدیریت شهری تا از این ظرفیت استفاده کنند.
معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه افزود: یکی از معضلات بوستان‌های منطقه مثل بوستان وحدت، رستگار مقدم و امت وجود افراد معتاد است. این مسئله استفاده دیگر شهروندان و خانواده‌ها را از این فضا‌ها با مشکل مواجه کرده است. تقاضای شهروندان و شهرداری منطقه از نیروی انتظامی نظارت و اقدامات بیشتر در این‌باره است.