دسر عربی، بافتی بسیار نرم دارد+ طرز تهیه
به گزارش شهرآرانیوز، در تهیه دسر عربی از کرم کارامل استفاده می‌شود. برای همین، بافتی بسیار نرم و ظاهری بسیار زیبا دارد. این دسر جز اینکه طعمی عالی دارد، خیلی هم راحت درست می‌شود. برای همین، بیشتر خانم‌های کدبانو ترجیح می‌دهند از این دسر برای پذیرایی‌هایشان استفاده کنند.

تعداد: ۱۲ عدد

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسرعربی:

شیر: ٤ لیوان
کرم کارامل: یک بسته
شکر: ٣ قاشق غذاخوری
نسکافه: یک بسته
بیسکویت پتی‌بور: ٢ بسته
خامه: یک پاکت
پودر ژلاتین: ٣ قاشق غذاخوری
آب: نصف لیوان

طرزتهیه دسرعربی:

آب و ژلاتین را با هم مخلوط کنید و روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین حل و زلال شود.
دسر عربی
 
شیر، شکر، خامه، نسکافه و کرم کارامل را داخل قابلمه‌ای با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا یکدست شود. مراقب باشید نجوشد. ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین آب‌شده را به آن اضافه کنید.
 
دسر عربی

مواد دسر را داخل مخلوط‌کن بریزید و بیسکویت را به آن اضافه کنید. چند ثانیه آن را هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس مواد را داخل قالب بریزید و ٤ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

دسر عربی
 
نکته‌ها
برای تزیین روی دسر می‌توانید از همان سسی استفاده کنید که داخل بسته کرم کارامل قرار دارد.
 
برای خارج‌کردن دسر از قالب، با نوک چاقو کناره‌های دسر را از قالب آزاد کنید. به این ترتیب، دسر راحت از قالب جدا می‌شود.