آیت الله علم الهدی:
شهید فهمیده ، مسیر پروازی را برای خود انتخاب کرد که جایگاه آن از عالمان و زاهدان والاتر است

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی صبح امروز در مراسم یادواره ۳۶ هزار شهید دانش آموز و شهید فهمیده که در محل سالن عطار نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد، گفت: برگزاری این یادواره و یادآوری ۳۶ هزار شهید دانش آموز اهمیت زیادی دارد، اما امسال این یادآوره مزیت ویژه‌ای دارد و آن برگزاری این مراسم در مشهد و در این ایام سوگواری است.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: توجه به عظمت شهید فهمیده یک راهبرد ارزشمند در عرصه زندگانی آنهاست، عرصه دانش آموزی آن زمان که به بلوغ نزدیک می‌شود در محیط آموزشی از این جهت حساس است که یک موقعیت تصمیم‌گیری در زندگی است.
وی بیان کرد: دوره‌ی فکر و اندیشه یک دانش آموز زمانی اهمیت دارد که با سوال در آینده می‌خواهم چکاره شوم رو به رو می‌شود و در راستای پاسخ به این سوال رشته‌ی دانشگاهی خود را هم انتخاب می‌کند.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی یادآور شد: فراز و نشیب‌های زندگی انسانی به قدری زیاد است که نمی‌توان یک زندگی را مطلقا شیرین و دیگری را تلخ دانست.
وی افزود: همه‌ی انسان‌ها در یک دوره ۷۰ تا ۸۰ ساله زندگی می‌کنند و رستگار‌ترین آن‌ها کسی است که از پس امتحانات الهی برآید و به سعادت ابدی برسد.
آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: پیدا کردن یک راه میان بر برای طی کردن این راه رستگاری یکی از هدفمندانه‌ترین زندگی هاست که این شهدای دانش آموز آن را پیدا کردند و آن شهادت بود.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شهید فهمیده یک پسری که حتی شاید به بلوغ نرسیده بود، اما یک مسیر پروازی را برای خود انتخاب کرد که جایگاه آن از عالمان و زاهدان والاتر است.
وی با بیان اینکه انتخاب شهادت برای شهدا از جمله شهید فهمیده یک تصادف نبود بلکه انتخاب خودش بود، تاکید کرد: وقتی امام خمینی ره فرمودند رهبر ما این دانش آموز ۱۳ ساله است، یعنی رهبری اش در همین انتخاب مجاهدانه اش بود.
آیت الله علم‌الهدی ادامه داد: انتخابی که در آن یک راه پر فراز و نشیب طولانی را یک شبه پرواز کرد و می‌بینیم این انتخاب تا کنون و در جبهه‌های مقاومت ادامه دارد که رهبر آن به گفته‌ی امام خمینی ره، شهید فهمیده است.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: در واقعه‌ی عاشورا هم وقتی حضرت قاسم در مورد شهادت می‌گوید «اهلا من عسل» یعنی آگاهانه انتخاب کرد که در یک شب راه رستگاری را طی کند.

منبع: فارس