ناگت سبزی، یک وعده غذایی کامل ویژه گیاه‌خواران است+ دستور پخت

به گزارش شهرآرانیوز، ناگت جزو غذا‌های فست‌فودی و موردعلاقه بچه‌هاست. معمولا ناگت‌های آماده در بازار مرغ و ماهی هستند، اما ما امروز می‌خواهیم ناگت سبزیجات آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و افزون بر گیاه‌خواران، برای کودکان هم بسیار عالی است. در تهیه این ناگت دست شما باز است و می‌توانید متناسب با سلیقه و ذائقه‌ای که دارید، از سبزیجات مختلف و در دسترس استفاده کنید.

تعداد: ۳ عدد

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ناگت سبزی:

پوره سیب‌زمینی: ۵/۱ پیمانه
پودر سوخاری: نصف پیمانه
اسفناج پخته و خردشده: یک‌سوم پیمانه
روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه ناگت سبزی:

پودر سوخاری را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک داخل بشقابی بریزید و خوب مخلوط کنید.

درون ظرفی پوره سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. از مخلوط به اندازه یک لقمه بردارید و آن را به شکل توپ درآورید. سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلتانید.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. درون سینی فر لایه‌ای از فویل آلومینیمی قرار دهید و روی آن کمی روغن اسپری کنید.

ناگت‌ها را که یکی‌یکی آماده کردید، روی فویل آلومینیمی بچینید و کمی روغن روی آن اسپری کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را درون فر بپزید.

ناگت سبزی