استفاده دوباره از آب کتری و سماور ممنوع!

به گزارش شهرآرانیوز، محققان می‌گویند آب جوشیده کتری و سماور را به هیچ عنوان نباید دوباره جوشاند و مصرف کرد.

هنگام آماده کردن چای بهتر است آب از قبل مانده در کتری را عوض کنید. آبی که مجدد جوشیده می‌شود حاوی مواد خطرناکی مانند آرسنیک و نیترات خواهد بود که به شدت برای بدن خطرناک است.

عین ا...، ولی زاده، کارشناس تغذیه با هشدار درباره لزوم پرهیز از چنین کاری گفت: «در آب چند بار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می‌شود و سلامت مصرف کننده را به خطر می‌اندازد.

زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات، در معرض حرارت بالا قرار گیرد، ترکیبات آن کاملا تغییر  می‌یابد و به نیتروزامین تبدیل می‌شود که می‌تواند سرطان زا باشد. افزون بر این، نیترات می‌تواند در روده به نیتریت تبدیل و در خون با هموگلوبین ترکیب شود و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت‌های بدن به خصوص مغز را کاهش دهد.»

منبع: آخرین خبر