اینفوگرافیک | مضرات استفاده بی رویه از شکر

به گزارش شهرآرانیوز، مصرف شکر افزوده به مواد غذایی نباید بیش از دو قاشق چایخوری (۱۰ گرم) در روز باشد، زیرا مصرف بیش از حد شکر می‌تواند باعث ایجاد یا تشدید مشکلات مختلف سلامتی شود. همچنین شکر افزوده به غذا‌ها و نوشیدنی‌ها و نیز قند‌هایی که به طور طبیعی در عسل، شربت‌های طبیعی و آبمیوه‌های شیرین‌نشده، اسموتی‌ها و پوره‌ها یافت می‌شوند، نباید از پنج درصد کالری دریافتی روزانه فرد بیشتر شوند. در این اینفوگرافی با برخی از ضرر‌های مصرف زیاد شکر آشنا خواهید شد.

اینفوگرافی | مضرات استفاده بی رویه شکر

منبع: ایسنا