امیدوار به تکرار روز‌های خوب

رقابت‌های لیگ برتر فوتسال درحالی از جمعه هفته آینده آغاز می‌شود که تیم فوتسال فرش‌آرا برای نهمین‌بار به‌عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این مسابقات شرکت می‌کند. این تیم که وابسته به کارخانه فرش‌آرای مشهد است، بعد از انحلال ناگهانی تیم علم‌وادب در نیم‌فصل سال90 وارد لیگ برتر شد و تاکنون پرچم‌دار فوتسال خراسان رضوی در کشور بوده است. فرش‌آرایی‌ها غیر از یک مقطع که فردوسی هم در لیگ برتر بود، همیشه تنهانماینده استان در بالاترین سطح فوتسال کشور بوده‌اند و امسال هم به‌همین‌ترتیب در مسابقات شرکت می‌کنند. این تیم سال گذشته موفق شد در دور اول مسابقات که به‌صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، در جایگاه سوم قرار بگیرد که به‌نوعی بهترین نتیجه فرش‌آرا در تاریخ حضورش در لیگ برتر به‌شمار می‌رود. البته مشهدی‌ها در مرحله دوم مسابقات که به‌صورت پلی‌آف برگزار می‌شود، نتوانستند به روند خوب خود ادامه دهند و همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، در اولین بازی این مرحله شکست خوردند و حذف شدند. 2 شکست در بازی رفت‌وبرگشت برابر تیم محمدسیمای قم که در مرحله اول لیگ، ششم شده بود، پایان بدی برای فصل خوب نماینده استان در لیگ برتر بود؛ پایانی که حالا امسال فرش‌آرایی‌ها امیدوارند دوباره تکرار نشود و روزهای خوب با پایانی خوب‌تر در انتظارشان باشد.


تغییرات فرش‌آرا در فصل جدید
بزرگ‌ترین تغییر فرش‌آرا برای فصل جدید، تغییر سرمربی تیم بود. محسن حسن‌زاده که سال گذشته کارنامه خوبی در این تیم داشت، امسال از جمع فرش‌آرایی‌ها جدا شد تا مجید مرتضایی بار دیگر سکان‌دار این تیم شود. حسن‌زاده که گویا بر خلاف آنچه به نظر می‌رسید از کارکردن در مشهد راضی نبوده، برای فصل جدید خواستار سه‌برابر‌شدن مبلغ قراردادش شد که ناگفته پیداست با موافقت مدیران فرش‌آرا همراه نشد تا او به شهر خودش برگردد و مدیر فنی نماینده قم شود. در این شرایط مدیریت باشگاه فرش‌آرا دوباره به‌سمت مجید مرتضایی چرخید و او را به تیمی برگرداند که 4 سال به‌علاوه یک نیم‌فصل، سرمربی این تیم بوده است. فرزند مدیرعامل باشگاه، امسال برای ششمین فصل، هدایت این تیم را به این امید که بتواند کارنامه متوسط خود در گذشته را بهبود بخشد، برعهده گرفته است.


بازیکنان قدیمی هم برگشتند
بازگشت مجید مرتضایی به فرش‌آرا، تنهااتفاق تکراری این باشگاه نبود؛ چراکه چند بازیکن قدیمی این تیم هم به فرش‌آرا برگشته‌اند. قدرت بهادری، شاخص‌ترین عضو این گروه است که بعد از یک سال بازی در لیگ چین دوباره به فرش‌آرا برگشته است. او که برای سومین‌بار به این تیم برمی‌گردد، بازیکن موردعلاقه مدیرعامل باشگاه است و به احتمال زیاد بازوبند کاپیتانی تیم را نیز خواهد بست. به‌همراه بهادری، رحمان سارانی و سعید سروری نیز به تیم بازگشته‌اند. رحمانی فصل گذشته را به‌دلیل مصدومیت از دست داد و سروری به‌خاطر خدمت سربازی، سال قبل در تیم مقاومت البرز بازی کرد. برگشتن این دو به‌همراه بهادری، جمع مشهدی‌های باتجربه تیم فرش‌آرا را دوباره جمع می‌کند و باید دید ترکیب آن‌ها با بازیکنان جوانی که در فصل گذشته فوق‌العاده ظاهر شدند، به کمک تیم خواهد آمد یا به ضرر فرش‌آرا تمام می‌شود.


اولین بازی با تیم قرچک
فرش‌آرا در اولین مسابقه خود در فصل جدید لیگ برتر باید به‌مصاف نماینده قرچک برود؛ تیمی که امسال با کش‌وقوس زیاد مهیای حضور در لیگ برتر شده است و بعد از چندبار دست‌‌به‌دست‌شدن بین سازمان‌های مختلف، درنهایت بدون پسوند مقاومت در لیگ شرکت می‌کند. این تیم سال گذشته زیرنظر مقاومت سپاه بود و از بازیکنان سرباز استفاده می‌کرد، اما در این فصل با شرایط جدیدی در لیگ حاضر شده و حریفی ناشناخته برای فرش‌آرا در هفته نخست لیگ محسوب می‌شود.