صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی فروش و کافه قنادی مشهد گفت: فروش ما نسبت به سال گذشته بسیار افت کرده است که نگرانیم به اشتغال همکاران و کسانی که در این صنف کار می‌کنند خللی وارد شود. نگران جمع‌آوری برخی از واحد‌ها هستیم که جزو واحد‌های اشتغال‌زا و کارآفرین ما محسوب می‌شوند.

محمد فرزانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت صنف قنادی‌های در مشهد عنوان کرد: شیرینی در یک زمانی در تراز خانوار قرار داشت، اما در حال حاضر دیگر از تراز خانوار خارج شده است. مواد اولیه ما گران شده و گرانی روی قیمت شیرینی نیز تاثیر گذاشته است. اولویت مردم نیز خوراک و تامین مایحتاج خودشان است و اگر چیزی اضافه بیاورند به تنقلات که شیرینی هم جزو آن است رو می‌آورند.

وی ادامه داد: فروش ما نسبت به سال گذشته بسیار افت کرده است که نگرانیم به اشتغال همکاران و کسانی که در این صنف کار می‌کنند خللی وارد شود. نگران جمع‌آوری برخی از واحد‌ها هستیم که جزو واحد‌های اشتغال‌زا و کارآفرین ما محسوب می‌شوند. بالاترین دستمزد را در سطح صنوف داریم و صنف ما یک سر و گردن به لحاظ دستمزدی از سایر سطوح دیگر بالاتر است. نیرو‌های این صنف تخصصی هستند و ما نمی‌توانیم از کارگران غیرتخصصی استفاده کنیم.

رئیس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی فروش و کافه قنادی مشهد در خصوص تاثیر گرانی‌ها بر رکود اقتصادی قنادی‌ها تصریح کرد: تنها قیمت اقلام اولیه روی افزایش قیمت شیرینی تاثیر نگذاشته است. به عنوان مثال قبوض آب صنوف قنادی که مصرف آب چندانی هم ندارند به ۳ تا ۴ میلیون تومان در ماه می‌رسد، در حالیکه کاربری واحد‌های ما تجاری ثبت شده، اما آب مصرفی ما اختلاف زیادی با آب‌های مصنوعی و بازار صنعتی دارد که بابتش هزینه زیادی پرداخت می‌کنیم.

فرزانی بیان کرد: تمام تسهیلات و انرژی‌های یارانه‌ای مربوط به صنعت است. به واحد‌های صنفی به عنوان آخرین حلقه اتصال تولید و مشتری همیشه ظلم شده است، شاید به این علت بوده که مدیران خوبی نداشته‌ایم که از صنوف دفاع کنند.

وی یادآور شد: چند سالی است که شهرداری علاوه بر دریافت عوارضی، فیشی تحت عنوان پسماند زباله از ما دریافت می‌کنند. مگر واحد‌های صنفی قنادی چه میزان زباله تولید می‌کنند؟ اگر زباله‌ای هم تولید می‌شود هزینه‌اش پرداخت می‌شود. در حال حاضر علاوه بر پرداخت مالیات، بابت پارکینگ حاشیه خیابان و الیت نیز هزینه پرداخت می‌کنیم، اما پرداخت عوارض زباله برای صنوف ما عجیب و غریب است. در حالیکه عوارض زیادی پرداخت می‌کنیم، اما هیچ خدمات و تسهیلاتی به ازای آن دریافت نمی‌کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.