صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان خراسان رضوی گفت: در حال حاضر رکود تورمی بر بازار مسکن حاکم است. خریداران رغبتی برای خرید و سرمایه گذاری ندارند و از طرفی هم سازندگان نمی‌توانند پیش فروش کنند.

نعمت الله ظریف در گفتگو با خبرنگار شهرآرنیوز تصریح کرد: با نوسانات قیمت و ریسک‌های بالای ساخت و ساز، انبوه سازان در ابتدای سال جدید دچار سردرگمی هستند. علی رغم اینکه مقام رهبری هم تاکید بر تولید و اقتصاد داشتند، اما به نظر می‌رسد زیر ساخت‌های آن آماده نیست.

به گفته وی، ما به عنوان سرمایه گذاران انبوه ساز رسالت داریم در این بازار وارد شویم و تولید را افزایش دهیم. افزایش تولید مسکن مسلما دلگرمی برای مردم به خصوص قشر کارمند است که با این میزان وام‌هایی که داده می‌شود عملا امکان خرید خانه‌ها با متراژ پایین هم نیست.

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان خراسان رضوی یادآورشد: در حال حاضر رکود تورمی بر بازار مسکن حاکم است. خریداران رغبتی برای خرید و سرمایه گذاری و پیش خرید ندارند و از طرفی هم سازندگان نتوانند پیش فروش کنند تامین مصالح سخت است.



وی تاکید کرد: روابط بالادستی باید توسط دولت به بخش خصوصی، انبوه سازان و سرمایه گذاران اعتماد بیشتری صورت بگیرد. باید درتصمیم گیری‌های کلان ازنظرات این بخش استفاده شود.

به گفته ظریف، به طور متوسط سالانه در دولت قبلی و فعلی حداکثر ۴۰۰ هزار واحد بیشتر تولید نشده است این در حالی است که حداقل نیاز سالانه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد است که بتواند ۲.۵ درصد استهلاک را هم پوشش دهد که این فاصله زیاد در تولید و نیاز مسکن وجود دارد.

دبیر تشخیص صلاحیت انجمن انبوه سازان استان در ادامه یادآورشد: نباید نوسان دلار و افزایش نرخ طلا بر بازار مسکن تاثیر گذار باشد. مسکن در کشور ۹۰ درصد آن وابسته به منابع داخلی است که متاسفانه این ۹۰ درصد هم متاثر از نوسانات ارزی است.

وی گفت: باید از نظرات انبوه سازان بیشتر استفاده شود. چرا که بخش خصوصی از زیر و بم مشکلات در این حوزه اطلاع دارد، در نتیجه در تصمیم گیری‌ها این بخش می‌تواند موثر باشد. باید دستورالعمل‌ها واقعی و عینی باشد تا به کمک بخش خصوصی و انبوه سازان مشکل کمبود مسکن حل شود.

ظریف افزود: بانک‌ها به هیچ وجه تمایلی برای استفاده از منابع خودشان برای در اختیار گذاشتن منابع به بخش مسکن ندارند. عملا.۵۵۰ میلیون تومانی که در طرح نهضت ملی مسکن داده می شود بیشتر از ۳۰ درصد قیمت مسکن را تامین نمی‌کند و مابقی باید توسط بهره بردار و ذینفع تامین شود که برای مردم تامین آن بسیار مشکل است.

عضو هیئت مدیره انجمن انبوه سازان استان یادآور شد:  اگر ثبات در بخش مسکن و بازار مصالح مسکن بر قرار باشد و من سازنده بتوانم بر اساس قیمت‌های با ثباتی برنامه ریزی داشته باشم بهتر می‌توانم سرمایه ام را به این بخش وارد کنم و بهره بردار هم با خیال راحتی می‌تواند بیاید پیش خرید انجام دهد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.