جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش‌بیمارستانی آماده خدمت‌رسانی در روز عید سعید فطر ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند
سرخط خبرها

جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی در فرانسه دانلود می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۲۷۹
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹
جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی در فرانسه دانلود می‌شود
مدیرکل دفتر سوانح سازمان هواپیمایی اعلام کرد: جعبه سیاه هواپیمای سانحه‌دیده برای دانلود به فرانسه فرستاده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، «حسن رضایی‌فر» در خصوص نتیجه ارزیابی ایران از امکان دانلود جعبه سیاه در داخل کشور گفت: همه امکانات خود را برای ارزیابی جعبه سیاه به کار بردیم، اما از آنجایی که هواپیمای سانحه دیده از هواپیما‌های مدرن و پیشرفته بوئینگ است ایران تکنولوژی دانلود اطلاعات جعبه سیاه این هواپیما را ندارد و ممکن است با شروع بازسازی جعبه سیاه به آن لطمه زده شود.

وی گفت: از کشور‌های کانادا، فرانسه و آمریکا درخواست کردیم که تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود را برای دانلود اطلاعات جعبه سیاه به ایران بیاورند، اما این کشور‌ها پیشنهاد ایران را قبول نکردند.

رضایی‌فر گفت: براین اساس از پنج کشور دنیا از جمله اوکراین، سوئد، انگلیس، کانادا و آمریکا درخواست کردیم که در لابراتوری معتبر و بی‌طرف در دنیا جعبه سیاه دانلود شود و پیشنهاد نهایی این بود که این کشور فرانسه باشد و هر پنج کشور بر سر اینکه جعبه سیاه در فرانسه رمزگشایی شود موافقت کردند.

به گفته رضایی‌فر، ایران با کشور فرانسه توافقنامه همکاری دانلود جعبه‌های سیاه هواپیما را دارد و از طرفی کشور‌های مرتبط نیز فرانسه را به عنوان کشوری که تکنولوژی دانلود جعبه‌های سیاه را دارد قبول دارند.

مدیرکل دفتر سوانح سازمان هواپیمایی ادامه داد: البته تمامی این تصمیمات تا پیش از انتشار اطلاعیه ستادکل نیرو‌های مسلح در خصوص سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی اوکراین بود و حالا که علت سانحه مشخص شده است باید تصمیم گیری شود که آیا مجددا به دانلود اطلاعات جعبه سیاه احتیاجی هست یا خیر؟

وی با بیان اینکه در خصوص بازخوانی جعبه سیاه مسئولان تصمیم می‌گیرند ادامه داد: نکته این است که جعبه سیاه در ایران باز نمی‌شود و با نظارت بین المللی و موافقت تمام کشور‌های مرتبط در لابرتواری در فرانسه که همه کشور‌ها قبول دارند دانلود می‌شود.

مدیرکل دفتر سوانح سازمان هواپیمایی اعلام کرد: کمیسیون بررسی سوانح فرانسه در سانحه بوئینگ ۷۳۷مکس هم جعبه سیاه را دانلود کرده است و تجربه این کار را دارد.

 یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ - ۸۰۰ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز که در ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کی‌یف پرواز خود را آغاز کرد پس از ۶ دقیقه پس از قطع ارتباط با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه صبح در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد و همه سرنشیان آن جان باختند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->