پلمب یک آتلیه عکاسی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌های شناسایی لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امتیاز ۶۰۰ میلیون تومانی برای دارندگان کارت ملی! نمک‌هایی که کاش نم نمک کم شوند! دلار وارد کانال ۶۲ هزار تومان شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی افزایش ۴۸ درصدی واردات قهوه به کشور زمان برگزاری مزایده جدید شمش طلا اعلام شد+ جزئیات متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور مسیر دسترسی کشاورزان به یافته‌های علمی شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیل می‌شود بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان در بازار آزاد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون وزیر جهاد کشاورزی: خراسان رضوی می تواند پایلوت تولید نان کامل باشد + فیلم قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | نرخ طلا ثابت ماند نقش قانون‌گذاری و نظارت بسیار ضعیف در حوزه ایمنی و بهداشت کار آخرین وضعیت اجاره خانه در مشهد | سهم اجاره در سبد هزینه خانوار بیشتر شده است تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی شناسه «یکتا» چیست؟ + نحوه تبدیل پروانه‌کسب کاغذی به الکترونیکی گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران وارد می شود اجاره مسکن در منطقه طلاب مشهد چقدر نقدینگی لازم دارد؟ | تعدد فایل‌های کمتر از ۱۰۰ متر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) عراق، اصلی‌ترین مقصد صادرات مرغ منجمد ایرانی ورق در بازار خودرو برگشت؛ قیمت‌ها صعودی شد | آخرین قیمت پژو، سمند، ساینا، شاهین، دنا و تارا (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کار: مسکن، معیشت، اشتغال و دستمزد مهمترین دغدغه‌های جامعه کارگری است
سرخط خبرها

ایران، بزرگترین واردکننده چای هندی شد

  • کد خبر: ۱۷۵۲۷
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
ایران، بزرگترین واردکننده چای هندی شد
ایران در سال ۲۰۱۹ با پشت‌سر گذاشتن روسیه به بزرگترین خریدار چای هندی در جهان تبدیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی سال گذشته و به دلیل تحریم‌های اعمال شده بر صادرات برخی کالا‌ها از هند به ایران، ایران با پشت‌سر گذاشتن روسیه به بزرگترین واردکننده چای هندی در جهان تبدیل شد.

 

در حال حاضر هند و ایران برای عبور از تحریم‌های آمریکا از یک حساب بانکی بر مبنای ارز روپیه هند استفاده می‌کنند. اگر چه استفاده از این روش هزینه واردات را بالا می‌برد، با این حال ایران واردات چای هندی را در سال ۲۰۱۹ افزایش داده است.

 

ازم‌نونم مدیر شرکت مکلود رافل ایندیا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان چای هند محسوب می‌شود در این باره گفت: این افزایش صادرات به لطف توافق ارزی روپیه - ریال است که ما در ایران بسته‌ایم.

 

وی معتقد است سیاست هند باید به شرکت‌ها اجازه دهد تا به همکاری تجاری با ایران در فروش کالا‌های بشردوستانه چای و برنج ادامه دهد.

 

به طور کلی طی سال گذشته صادرات چای هندی به دلیل بدی آب و هوا و اثر منفی آن بر تولید چای سه درصد کاهش یافته و به ۲۴۸ هزار تن رسید.

 

قیمت چای هندی ۸.۵ درصد افزایش داشت و به ۲۲۶ روپیه در هر کیلو رسید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->