اطمینان رئیس جمهور مکزیک به فیفا برای امنیت میزبانی جام جهانی

  • کد خبر: ۳۹۵۷۴۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
اطمینان رئیس جمهور مکزیک به فیفا برای امنیت میزبانی جام جهانی
رئیس جمهور مکزیک به رئیس فیفا اطمینان خاطر داد که امنیت تیم‌های ملی و تماشاگران در جریان برگزاری دیدار‌های جام جهانی ۲۰۲۶ تامین خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کلودیا شینباوم رئیس‌جمهور مکزیک، روز گذشته (جمعه ۸ اسفند) اعلام کرد که فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) پیش از برگزاری جام جهانی امسال، برنامه‌های مربوط به امنیت و سهولت رفت‌وآمد در مکزیک را مورد بازبینی قرار خواهد داد.

شینباوم اوایل هفته جاری گفته بود «هیچ خطری» هوادارانی را که برای تماشای مسابقات به مکزیک سفر می‌کنند تهدید نمی‌کند. این اظهارات پس از بروز ناآرامی‌هایی مطرح شد که در پی کشته شدن نمسیو اوسگرا، سرکرده یک باند قاچاق مواد مخدر معروف به «ال منچو»، رخ داد.

وی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در مکزیک تأکید کرد که به‌صورت تلفنی با جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، صحبت کرده و او اطمینان داده است که مسابقات جام جهانی در مکزیک طبق برنامه از پیش تعیین‌شده برگزار خواهد شد.

رئیس‌جمهور مکزیک افزود که اینفانتینو علاوه بر مسائل امنیتی، خواستار بررسی مشکل ترافیک در سه شهر میزبان یعنی مکزیکوسیتی، مونتری و گوادالاخارا شده تا جابه‌جایی هواداران با سهولت بیشتری انجام شود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که یک روز پیش از آن، فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی اعلام کرد رقابت‌های جام جهانی شیرجه که قرار بود اوایل ماه مارس در مکزیک برگزار شود، لغو شده است.

جام جهانی فوتبال قرار است از ۱۱ ژوئن تا ۱۹ ژوئیه به میزبانی مشترک کانادا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.