سیاسی‌کاری آمریکا در آستانه جام جهانی | کادر فنی و رئیس فدراسیون در لیست سیاه

  • کد خبر: ۴۱۹۹۰۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۴
سیاسی‌کاری آمریکا در آستانه جام جهانی | کادر فنی و رئیس فدراسیون در لیست سیاه
چهار مقام ارشد آمریکایی به نیویورک‌تایمز اعلام کرده‌اند که درخواست ویزای تمام ۲۶ بازیکن تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ پذیرفته شده است، اما بیش از ۱۲ نفر از اعضای کادر فنی و پشتیبانی رد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی تمریناتش را پیگیری می‌کند.

نیویورک تایمز درباره صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران نوشت: پس از ماه‌ها تردید درباره حضور ایران در جام جهانی، بازیکنان ایران چند روز مانده به شروع مسابقات موفق به دریافت ویزای ایالات متحده شدند، کشوری که قرار است هر سه بازی گروهی ایران در آن برگزار شود. این خبر را چهار مقام ارشد آمریکایی در گفت‌و‌گو با نیویورک تایمز تأیید کرده‌اند.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: بر این اساس درخواست تمام ۲۶ بازیکن حاضر در فهرست نهایی پذیرفته شده است، اما بیش از ۱۲ نفر از اعضای کادر پشتیبانی (از جمله مربیان، آنالیزورها، پزشکان و فیزیوتراپ‌ها) و همچنین مقامات فدراسیون فوتبال ایران که قرار بود تیم را همراهی کنند، ویزایشان رد شده است. مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ایران و فرمانده اسبق سپاه پاسداران، نیز موفق به دریافت ویزا نشده است.

پائولو زامپولی متحد دیرینه ترامپ و نماینده ویژه او در امور مشارکت‌های جهانی، در گفت‌و‌گو با نیویورک‌تایمز دوباره ادعا‌هایی ضد ایرانی را مطرح کرده و مدعی شده است که تصمیم برای محدود کردن ورود افراد برای حفاظت از آمریکا گرفته شده است.

یک مقام ارشد دولت آمریکا نیز در ادعایی واهی و ضد ایرانی گفت: ما اجازه نخواهیم داد تیم ایران از این سیستم سوءاستفاده کند و تروریست‌ها را با پوشش دروغین به آمریکا بفرستد.

کدام همراهان تیم‌ملی ویزای آمریکا را نگرفتند؟

مشخص شد علاوه بر مهدی تاج، مهدی محمدنبی مدیر تیم، هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال، مهدی خراطی مدیر اجرایی تیم ملی، محسن معتمدکیا مدیر رسانه‌ای تیم ملی، سیامک قلیچ‌خانی از اعضای رسانه‌ای تیم ملی و دو نفر از آنالیزور‌های تیم ملی نفراتی هستند که آمریکا ویزای آنها را صادر نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.