واکنش دنیامالی به حواشی جام‌جهانی؛ آمریکا باید با ایران با احترام رفتار کند

  • کد خبر: ۴۲۰۹۸۵
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
واکنش دنیامالی به حواشی جام‌جهانی؛ آمریکا باید با ایران با احترام رفتار کند
وزیر ورزش و جوانان با انتقاد از رفتار میزبان جام جهانی ۲۰۲۶، تأکید کرد کارشکنی‌های آمریکا تنها متوجه ایران نیست و بسیاری از کشور‌ها نیز نسبت به این موضوع اعتراض دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد دنیامالی در حاشیه بازدید از اردوی تیم ملی بوکس، درباره مشکلات ایجاد شده برای کاروان ایران در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ واکنش نشان داد.

وزیر ورزش با انتقاد از برخی رفتارهای میزبان مسابقات گفت: کارشکنی‌ها از ابتدا وجود داشته و این رفتارها حرفه‌ای نیست. البته این موضوع فقط مختص ایران نیست و کشورهای دیگری نیز نسبت به عملکرد میزبان اعتراضاتی داشته‌اند.

وی افزود: آمریکایی‌ها باید بدانند ایران کشوری نیست که حرف زور را بپذیرد و باید با احترام با ما رفتار کنند. بخش عمده مشکلات ایجادشده برطرف شده و موضوع صدور ویزا برای اعضای باقی‌مانده کاروان نیز حل خواهد شد.

دنیامالی همچنین با اشاره به حضور کادر مدیریتی و رسانه‌ای تیم ملی در جام جهانی تأکید کرد: قابل قبول نیست که سرپرست یا مدیر رسانه‌ای تیم نتواند در کنار ملی‌پوشان حضور داشته باشد و این موضوع باید برطرف شود.

وزیر ورزش درباره احتمال بروز حواشی در ورزشگاه‌ها نیز هشدار داد و گفت در صورت مشاهده پرچم‌ها یا شعارهای خارج از چارچوب، مسئولان برگزاری مسابقات موظف به مدیریت شرایط خواهند بود.

وی همچنین درباره دیدار ایران و مصر در جام جهانی اظهار کرد که بر اساس اطلاعات دریافتی از مسئولان برگزاری، نگرانی خاصی درباره این مسابقه وجود ندارد.

دنیامالی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به برنامه‌های تیم ملی بوکس، خواستار افزایش اردوها و مسابقات تدارکاتی شد و ابراز امیدواری کرد بوکس ایران با آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حاضر شود. او همچنین رفتار اخیر خواهران منصوریان در فدراسیون ووشو را غیرقابل دفاع دانست و خواستار پایان حاشیه‌ها در این رشته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.