آلمان به دنبال میزبانی مجدد در جام جهانی ویدئو| وعده کوکوریا عملی شد؛ چهره دلافوئنته روی دست مدافع اسپانیا! بهترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ به بازیکن کیپ‌ورد رسید + فیلم امباپه: از دست دادن جام جهانی بسیار دردناک بود ۱۰۸ بازیکن برتر جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند | رضاییان بالاتر از یامال، کوکوریا، فندایک و اولمو! داور فینال جام جهانی ۲۰۲۶ از داوری خداحافظی کرد ویدئو | گل‌های امباپه در جام جهانی ۲۰۲۶ فرانسه آماده میزبانی در جام جهانی ۲۰۳۸ فهرست جالب جام جهانی ۲۰۲۶؛ ستاره‌هایی که حتی یک دقیقه هم بازی نکردند! رودری در سیتی ماندنی شد؟ ویدئو| روایت احساسی کوکوریا از دلیل موهای بلندش رکوردشکنی مالی جام جهانی ۲۰۲۶؛ درآمد فیفا فراتر از ۱۳ میلیارد دلار ادعاهای جنجالی درباره فینال جام جهانی؛ آرژانتین تحت فشار بود؟+ فیلم جام جهانی ۲۰۳۴ با تاخیر آغاز خواهد شد؟ ویدئو | گل‌های تماشایی جام جهانی ۲۰۲۶ رکوردی تلخ برای آلبی‌سلسته | آرژانتین به آلمان رسید! لیونل مسی در جام جهانی ۲۰۲۶ چه رکورد‌هایی زد؟ اسکالونی: آرژانتین شکست خورد چون اسپانیا بهتر بود امباپه، پادشاه آقای‌ گل‌های جهان ترکیب ناامیدکننده‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ | رونالدو، نویر و والورده ناکامان بزرگ جام + عکس
سرخط خبرها
حلالی: نباید مقابل بلژیک دفاع اتوبوسی داشته باشیم

حلالی: نباید مقابل بلژیک دفاع اتوبوسی داشته باشیم

کارشناس فوتبال ایران با اشاره به تساوی تیم ملی برابر نیوزیلند گفت ملی‌پوشان نباید در دیدار بعدی مقابل بلژیک صرفاً به دفاع روی بیاورند و لازم است با دوندگی بیشتر و انتقال سریع توپ، عملکرد بهتری ارائه دهند.
  • کد خبر: ۴۲۳۵۸۴
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۳

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل حلالی، کارشناس فوتبال ایران و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال در رابطه با عملکرد تیم ملی مقابل نیوزیلند گفت: این انتظار را داشتم که نیوزیلند با انگیزه زیاد مقابل ایران قرار بگیرد. دو مرتبه پیش افتادند و تیم ما هم بد بازی نکرد. نباید تصور می‌کردیم که نیوزیلند ضعیف‌ترین تیم جام است و نشان دادند تیم ضعیف در جام جهانی نداریم. در کل نتیجه خوبی در بازی نخست کسب کردیم.

او در ادامه به ضعف‌های تیم ملی اشاره کرد و گفت: باید کمی دوندگی خود را افزایش دهیم. روند آماده‌سازی خوبی نداشتیم که به دلیل تعطیلی لیگ و شرایط موجود در کشور بود. اگر در شرایط مسابقه بودیم خیلی بهتر بازی اول را انجام می‌دادیم. ضعف دیگر تیم در دور کردن توپ‌های مستقیم بود که از تیم‌های پایه در این امر مشکل داریم. حتی دفاع وسط‌های پرسپولیس هم چنین مشکلی دارند.

حلالی در پاسخ به این سوال که آیا تعویض‌های تیم ملی تغییری در روند بازی ایجاد کرد؟ گفت: تعویض‌های خوبی انجام شد. بازیکنان کارآمدی روی نیمکت داریم و اگر هر کدام در زمان خود استفاده شوند بسیار خوب است.

این بازیکن پیشین فوتبال ایران در واکنش به تاخیر در رسیدن تیم ملی به آمریکا گفت: این کارشکنی و ترکیب سیاست با فوتبال با تیم ملی درست نبود. اگر بازی‌ها در کشور دیگری برگزار می‌شد راحت‌تر بودیم و اعتقاد دارم هرچه شرایط را برای ما سخت‌تر کنند انگیزه ما بیش‌تر خواهد شد. در دو بازی آینده قطعا بهتر بازی خواهیم کرد به علت این که مقابل تیم‌های بزرگ نشان دادیم که نمایش خوبی داریم.

وی در رابطه با نحوه عملکرد تیم ملی مقابل بلژیک در بازی بعدی گفت: نباید رو به بازی دفاعی بیاوریم و باید در خطوط مختلف دوندگی و انتقال سریع داشته باشیم. دفاع اتوبوسی را قبول ندارم و اعتقاد دارم نباید مقابل بلژیک فقط به دفاع بپردازیم، اما نباید هم مانند بازی نخست با فاصله و باز بازی کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار ویدئو جدول بازی‌ها
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->