داور جنجالی برای بازی الجزایر و اردن؛ نام وینچیچ دوباره مطرح شد

  • کد خبر: ۴۲۳۶۷۵
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵
داور جنجالی برای بازی الجزایر و اردن؛ نام وینچیچ دوباره مطرح شد
شهرآرانیوز - گروه ورزش: فیفا قضاوت دیدار تیم‌های ملی الجزایر و اردن در هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ را به داوری سپرد که چند سال پیش نامش در یک پرونده جنجالی در بوسنی مطرح شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیته داوران فیفا، اسلاوکو وینچیچ را به عنوان داور دیدار تیم‌های ملی الجزایر و اردن انتخاب کرده است. این مسابقه روز ۲ تیر در ورزشگاه لیوایز شهر سان‌فرانسیسکو برگزار می‌شود و برای هر دو تیم پس از شکست در هفته نخست مرحله گروهی، اهمیت زیادی دارد.

وینچیچ در سال ۲۰۲۰ به دلیل حضور در مهمانی‌ای در بوسنی که بعدها با پرونده‌ای مرتبط با سلاح و مواد مخدر گره خورد، خبرساز شد. او در آن پرونده متهم نبود و بعدها اعلام کرد که حضور در آن جمع، بزرگ‌ترین اشتباه زندگی‌اش بوده است.

با وجود آن حواشی، داور ۴۶ ساله اسلوونیایی همچنان از چهره‌های مطرح داوری اروپا محسوب می‌شود و سابقه قضاوت فینال لیگ اروپا ۲۰۲۲ و فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۴ را در کارنامه دارد.

وینچیچ پیش از این نیز در جام جهانی ۲۰۲۶ دیدار برزیل و مراکش را قضاوت کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.