به گزارش شهرآرانیوز، رسانه ESPN در جدیدترین گزارش درباره چگونگی حضور دنیس درگاهی در تیم ملی فوتبال ایران و تست DNA پدرش برای تطبیق با آناهیتا درگاهی، بازیگر سینما نوشته است. دنیس که هنوز نتوانسته برای تیم ملی به میدان برود، امیدوار است با توجه به سابقه حضور در لیگ بلژیک، مقابل این تیم دقایقی هم شده، درون ترکیب ایران قرار گیرد.
در بخشی از گزارش این رسانه در خصوص شناخته شدن دنیس به عنوان یک بازیکن ایرانی - آلمانی از زبان خودش آمده: «آناهیتا یک بار عکسی با من و خانوادهام منتشر کرد و کریسمس یا سال نو را تبریک گفت. بعد بعضیها فهمیدند و ماجرا اینطور پیش رفت. مردم از من میپرسیدند تو ایرانی هستی و آناهیتا عمه توست؟ من هم میگفتم بله، او عمه من است و اگر مشهور نبود، هیچکس هرگز نمیفهمید من ایرانیام، اما در بدن من خون ایرانی هست و نمیتوانم آن را پنهان کنم.»
در ادامه گزارش ESPN به روند صدور پاسپورت ایرانی برای دنیس اشاره شده که روند آن حدود یک سال طول کشید. درگاهی در این خصوص گفته است: «فکر نمیکردم این اتفاق بیفتد. تلاش کردیم راهش را پیدا کنیم، اما بعد ارتباط با فدراسیون فوتبال ایران قطع شد. نمیدانم انجام این کار آسان بود یا نه، اما دوست دارم در جام جهانی بازی کنم. واقعاً دوست دارم این تجربه را داشته باشم و خودم را با یک تیم ملی به چالش بکشم.»