آلمان به دنبال میزبانی مجدد در جام جهانی ویدئو| وعده کوکوریا عملی شد؛ چهره دلافوئنته روی دست مدافع اسپانیا! بهترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ به بازیکن کیپ‌ورد رسید + فیلم امباپه: از دست دادن جام جهانی بسیار دردناک بود ۱۰۸ بازیکن برتر جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند | رضاییان بالاتر از یامال، کوکوریا، فندایک و اولمو! داور فینال جام جهانی ۲۰۲۶ از داوری خداحافظی کرد ویدئو | گل‌های امباپه در جام جهانی ۲۰۲۶ فرانسه آماده میزبانی در جام جهانی ۲۰۳۸ فهرست جالب جام جهانی ۲۰۲۶؛ ستاره‌هایی که حتی یک دقیقه هم بازی نکردند! رودری در سیتی ماندنی شد؟ ویدئو| روایت احساسی کوکوریا از دلیل موهای بلندش رکوردشکنی مالی جام جهانی ۲۰۲۶؛ درآمد فیفا فراتر از ۱۳ میلیارد دلار ادعاهای جنجالی درباره فینال جام جهانی؛ آرژانتین تحت فشار بود؟+ فیلم جام جهانی ۲۰۳۴ با تاخیر آغاز خواهد شد؟ ویدئو | گل‌های تماشایی جام جهانی ۲۰۲۶ رکوردی تلخ برای آلبی‌سلسته | آرژانتین به آلمان رسید! لیونل مسی در جام جهانی ۲۰۲۶ چه رکورد‌هایی زد؟ اسکالونی: آرژانتین شکست خورد چون اسپانیا بهتر بود امباپه، پادشاه آقای‌ گل‌های جهان ترکیب ناامیدکننده‌ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶ | رونالدو، نویر و والورده ناکامان بزرگ جام + عکس
سرخط خبرها
حاشیه‌های سرمربی کانادا بعد از حذف شدن تیمش

حاشیه‌های سرمربی کانادا بعد از حذف شدن تیمش

سرمربی کانادا، پس از حذف تیمش از جام جهانی اصلاً دل خوشی از دوربین‌ها نداشت.
  • کد خبر: ۴۲۸۰۰۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶

به گزارش شهرآرانیوز، ماجراجویی کانادا در جام جهانی عصر شنبه در هیوستون به شکلی تلخ به پایان رسید. آنها در نیمه دوم سه گل دریافت کردند تا مراکش جواز حضور در مرحله یک‌چهارم نهایی را کسب کند.

پس از بازی، مارش در حالی دیده شد که با حرکاتی عجیب و نمایشی دوربین‌هایی را که تلاش می‌کردند به او نزدیک شوند، از خود دور می‌کرد. این اتفاق پس از آن رخ داد که او در وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم و پس از به ثمر رسیدن گل سوم مراکش که کار تیمش را یکسره کرد، به شکلی عجیب اصرار داشت با نیمکت‌نشینان و مربیان مغموم تیمش های‌فایو (بزن قدش) انجام دهد.

سرمربی کانادا در مصاحبه پس از بازی نیز با ادعا‌هایی به همان اندازه عجیب به صحبت‌های خود ادامه داد و گفت: «هواداران ما چه افتخار بزرگی داشتند که از چنین تیمی حمایت کردند. تیمی که به دنبال بازی هجومی است، تدافعی بازی نمی‌کند و نشان می‌دهد که می‌تواند بهتر باشد. البته ما باید بیشتر و بیشتر در این موقعیت‌ها قرار بگیریم تا راه‌های موفقیت را پیدا کنیم و از این تجربه برای آینده بسازیم. من ترجیح می‌دهم جای تیم خودم باشم تا آنها؛ هر چقدر هم که مراکش خوب باشد، من تیم خودم را ترجیح می‌دهم. ما در نیمه اول ۱۱ عملکرد فوق‌العاده داشتیم. بدشانس بودیم که جلو نیفتادیم، ما باید پیش می‌افتادیم و بعد از آن همه چیز به جزئیات کوچک بستگی داشت. مراکش کیفیت بالایی دارد و از بازیکنانی بهره می‌برد که در سطح بزرگی بازی می‌کنند، اما از نظر نحوه بازی ما، این یک نمایش باورنکردنی بود.»

کانادا در دو دوره قبلی حضور خود در جام جهانی در سال‌های ۱۹۸۶ و ۲۰۲۲ موفق به صعود از مرحله گروهی نشده بود. مارش آنها را به پیروزی در مرحله حذفی مقابل آفریقای جنوبی و بهترین عملکرد تاریخ کانادا در جام جهانی رساند.

او در پایان اضافه کرد: «من واقعاً به بازیکنانمان افتخار می‌کنم. ما به دنبال پیروزی در این بازی بودیم؛ آنها اکنون آسیب دیده‌اند، اما خدای من، در حال حاضر نمی‌توانم بیشتر از این به آنها افتخار کنم. مسئله این است که در بزرگ‌ترین بازی‌ها و بزرگ‌ترین لحظات، چقدر می‌توانیم خودمان باشیم، چقدر می‌توانیم باور داشته باشیم و چقدر می‌توانیم حریف را به چالش بکشیم.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار ویدئو جدول بازی‌ها
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->