فیفا به جنجال پرچم فلسطین پایان داد؛ حسام حسن محروم نمی‌شود

فیفا به جنجال پرچم فلسطین پایان داد؛ حسام حسن محروم نمی‌شود

شهرآرانیوز، گروه ورزش: فیفا به حاشیه‌های ایجاد شده پس از بلند کردن پرچم فلسطین توسط حسام حسن واکنش نشان داد و تأکید کرد که این اقدام خلاف مقررات مسابقات نبوده است.
  • کد خبر: ۴۲۸۰۵۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۷

به گزارش شهرآرانیوز، حسام حسن، سرمربی تیم ملی مصر، پس از پیروزی این تیم مقابل استرالیا در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، پرچم فلسطین را در زمین مسابقه بلند کرد و این برد را به مردم مصر و فلسطین تقدیم کرد.

این اقدام بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت و برخی رسانه‌های عبری خواستار برخورد انضباطی با سرمربی مصر شدند. با این حال، فدراسیون فوتبال مصر اعلام کرد هیچ نامه‌ای از فیفا درباره محرومیت یا برخورد انضباطی با حسام حسن دریافت نکرده است.

فیفا نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد بلند کردن پرچم تمام ۲۱۱ فدراسیون عضو این نهاد در جریان مسابقات مجاز است و هواداران نیز می‌توانند با رعایت مقررات ورزشگاه و آیین‌نامه رفتاری فیفا، این پرچم‌ها را به نمایش بگذارند. فدراسیون فوتبال فلسطین یکی از اعضای رسمی فیفا محسوب می‌شود و به همین دلیل نمایش پرچم فلسطین در مسابقات تحت نظر فیفا مجاز است.

مصر در این مسابقه پس از تساوی یک بر یک برابر استرالیا، در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ پیروز شد و برای نخستین بار به یک پیروزی در مرحله حذفی جام جهانی رسید. شاگردان حسام حسن در مرحله یک‌هشتم نهایی باید به مصاف آرژانتین بروند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
گروه‌ها
بازی برد مساوی باخت امتیاز
۱. مکزیک مکزیک ۳ ۳ ۰ ۰ ۹
۲. آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی ۳ ۱ ۱ ۱ ۴
۳. کره جنوبی کره جنوبی ۳ ۱ ۰ ۲ ۳
۴. جمهوری چک جمهوری چک ۳ ۰ ۱ ۲ ۱
مراحل حذفی
نمودار درختی مسابقات حذفی
برزیل
يکشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۵
ساعت ۲۲:۳۰
نروژ
مکزیک
دوشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۵
ساعت ۰۳:۳۰
انگلستان
اسپانیا
دوشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۵
ساعت ۲۲:۳۰
پرتغال
آمریکا
سه‌شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵
ساعت ۰۳:۳۰
بلژیک
آرژانتین
سه‌شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵
ساعت ۱۹:۳۰
مصر
کلمبیا
سه‌شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵
ساعت ۲۳:۳۰
سوئیس
آخرین اخبار ویدئو جدول بازی‌ها
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->