کری اسطوره انگلیس برای آرژانتین | ما مسی را به خواب می‌فرستیم!

کری اسطوره انگلیس برای آرژانتین | ما مسی را به خواب می‌فرستیم!

جو کول، ستاره سابق تیم ملی انگلیس پیش از دیدار نیمه نهایی با آرژانتین اظهارات تندی علیه لیونل مسی انجام داد.
  • کد خبر: ۴۳۰۲۶۳
  • ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۶

به گزارش شهرآرانیوز، فضای بازی بین آرژانتین و انگلیس در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به دلیل سابقه ورزشی و سیاسی بین این دو کشور بسیار داغ خواهد بود.

جو کول، ستاره سابق تیم ملی انگلیس، با اظهارات تندی که علیه لیونل مسی افسانه آرژانتین، انجام داد، هیجان بیشتری به این بازی افزوده است.

آرژانتین مانعی بر سر راه رسیدن انگلیس به فینال جام جهانی برای اولین بار از سال ۱۹۶۶ است، زمانی که انگلیس تنها عنوان قهرمانی خود را کسب کرد.

سطح بازی آرژانتین باعث شد جو کول با طعنه و اعتماد به نفس درباره پیروزی "سه شیرها" صحبت کند. او در برنامه "The Rest is Football" گفت: ما مسی را به خواب می‌فرستیم!

میکل ریچاردز مجری این برنامه خطاب به جول کول گفت: "نمی‌توانی این را بگویی"، اما جو کول، ستاره سابق چلسی، پافشاری کرد: "من ۱۰۰ درصد مطمئن هستم. "

او ادامه داد: من اکنون بر این موضوع تأکید می‌کنم: انگلیس به فینال جام جهانی خواهد رسید. ما آرژانتین را شکست خواهیم داد. ما از آنها بهتر هستیم. این را در عمق وجودم احساس می‌کنم.

جو کول قبلا از استعدادی که مسی دارد، تحسین کرده بود با این حال او معتقد است که مسی همیشه تحت حمایت داوران قرار دارد و رفتار ویژه‌ای دریافت می‌کند.

مسی در جام جهانی ۲۰۲۶ هم عملکرد بسیار خوبی داشته و با زدن ۸ گل رقابت تنگاتنگی با کیلیان‌ام باپه برای کسب آقای گلی دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
گروه‌ها
بازی برد مساوی باخت امتیاز
۱. مکزیک مکزیک ۳ ۳ ۰ ۰ ۹
۲. آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی ۳ ۱ ۱ ۱ ۴
۳. کره جنوبی کره جنوبی ۳ ۱ ۰ ۲ ۳
۴. جمهوری چک جمهوری چک ۳ ۰ ۱ ۲ ۱
مراحل حذفی
در این مرحله مسابقه ای ثبت نشده است
مشاهده بیشتر
آخرین اخبار ویدئو جدول بازی‌ها
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->