سکوت ابهام‌آمیز مسی و یارانش پس از ناکامی در فینال

سکوت ابهام‌آمیز مسی و یارانش پس از ناکامی در فینال

بازیکنان تیم ملی آرژانتین از جمله لیونل مسی پس از شکست در فینال جام جهانی بدون مصاحبه با خبرنگاران ورزشگاه را ترک کردند.
  • کد خبر: ۴۳۲۱۳۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸

به گزارش شهرآرانیوز، بازیکنان تیم ملی آرژانتین پس از شکست ۰-۱ در وقت‌های اضافه مقابل تیم ملی اسپانیا در فینال جام جهانی ۲۰۲۶، ورزشگاه مت‌لایف در نیویورک را بدون صحبت با رسانه‌ها ترک کردند. کاروان این تیم به رهبری لیونل مسی، بدون هیچ‌گونه تعامل با رسانه‌ها استادیوم را ترک کرد و در حال آماده‌سازی برای بازگشت به آرژانتین در ظهر دوشنبه است.

بازیکنان کمی قبل از ساعت ۱۰ شب به وقت آرژانتین، دو ساعت پس از پایان مسابقه، در سکوت کامل آنجا را ترک کردند. تنها کسی که توقف کرد تا با رسانه‌ها صحبت کند، لیونل اسکالونی بود که گفت: «بچه‌ها در این لحظه حال و حوصله صحبت کردن نداشتند و این منصفانه است. آنها حق دارند.»

اگرچه بسیاری بی‌صبرانه منتظر شنیدن صحبت‌های مسی به دلیل آنچه ممکن بود درباره آینده‌اش در تیم ملی در ۳۹ سالگی و پس از آنچه به ظاهر آخرین جام جهانی او بود بگوید، بودند، اما باید کمی بیشتر صبر کنیم تا از کاپیتان تیم ملی آرژانتین و تصمیماتی که برای آینده گرفته است، بشنویم.

در پی حضور در جام جهانی، برنامه‌ریزی شده است که این تیم در ساعات اولیه بامداد از نیویورک به سمت بوئنوس‌آیرس حرکت کند. با حرکت در حدود ساعت ۴ صبح و مدت زمان پرواز تقریباً ۱۱ ساعت، انتظار می‌رود که کاروان تیم ملی آرژانتین بین ساعت یک تا دو بعدازظهر روز دوشنبه در فرودگاه بین‌المللی ازیزا به زمین بنشیند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
گروه‌ها
بازی برد مساوی باخت امتیاز
۱. مکزیک مکزیک ۳ ۳ ۰ ۰ ۹
۲. آفریقای جنوبی آفریقای جنوبی ۳ ۱ ۱ ۱ ۴
۳. کره جنوبی کره جنوبی ۳ ۱ ۰ ۲ ۳
۴. جمهوری چک جمهوری چک ۳ ۰ ۱ ۲ ۱
مراحل حذفی
نمودار درختی مسابقات حذفی
مشاهده بیشتر
آخرین اخبار ویدئو جدول بازی‌ها
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->