صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بیشترین مراجعات بیماران خارجی به ایران، برای درمان ناباروری، مشکلات زنان و زایمان، چشم پزشکی ارتوپدی، زیبایی و جراحی‌های اطفال، جراحی قلب و انجام جراحی‌های پیوند عضو است‌.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت امروز در همایش بین‌المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در سالن همایش‌های صداوسیما اظهار کرد: پزشکی در ایران پس از انقلاب جهش قابل توجهی پیدا کرده و همه به این موضوع اذعان دارند که علم پزشکی ایران سرآمد کشور‌های منطقه است. در حال حاضر تمام بیماری‌ها را در داخل کشور درمان می‌کنیم و نیاز به اعزام بیمار برای درمان به کشور‌های خارجی، تقریباً صفر است.

وی با اشاره به این‌که در سال گذشته ۱.۲ میلیون نفر مراجعه از کشور‌های خارجی به ایران برای درمان داشته‌ایم، افزود: بیشترین مراجعات بیماران خارجی به ایران، برای درمان ناباروری، مشکلات زنان و زایمان، چشم پزشکی ارتوپدی، زیبایی و جراحی‌های اطفال، جراحی قلب و انجام جراحی‌های پیوند عضو است؛ البته درخصوص پیوند عضو، اعضای افراد ایرانی به خارجی پیوند زده نمی‌شود بلکه هر دو فرد دهنده و گیرنده عضو، باید خارجی باشند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۱۱۰۰ بیمارستان در ایران وجود دارد که ۷۰۰ مورد دولتی و سایر آن‌ها خصوصی هستند. از این تعداد، ۲۵۰ بیمارستان مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی را دارند. در کشور ۵۵ هزار تخت داریم که ۱۵ هزار تخت با به روزترین تجهیزات در سال‌های اخیر اضافه شده است.

کریمی با بیان این که یک میلیارد دلار درآمد از این مراجعات حاصل شده است، تصریح کرد: هدف گذاری ما کسب درآمد ۵ تا ۱۰ میلیارد دلاری در سال از راه گردشگری سلامت است. ضریب اشغال بیمارستان‌های ما حدود ۷۵ درصد است و حدود ۲۵ درصدی که رزرو داریم ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر سلامت است و بنابراین آماری که هدفگذاری شده دست‌یافتنی است.

وی تاکید کرد: زمانی که بیمار از کشور خارجی قصد مراجعه به ایران را دارد باید یک هماهنگی بین ذی‌نفعان از جمله وزارت بهداشت، گردشگری و ... وجود داشته باشد تا بیمار از ابتدا بداند مقصد درمانی‌اش کجاست. همچنین بیمه‌ها باید نقش پررنگ‌تری در زمینه درمان داشته باشند و باید در تفاهم با بیمه‌های خارجی بتوانند مشکلات بیماران خارجی را پوشش بدهند. در حال حاضر اعزام بیمار به دو صورت انجام می‌شود گاهی وزارت بهداشت کشور‌های دیگر نسبت به اعزام بیماران از کشور خود اقدام می‌کنند و گاهی نیز خود بیماران به صورت مستقیم به کشور ما مراجعه می‌کنند تا درمان شوند. در این راستا باید چارچوب‌های ورود بیمار خارجی مشخص شود تا بیماران دچار سردرگمی نشوند.

وی بیان کرد: در سال گذشته صدور مجوز گردشگری سلامت را با حفظ استاندارد‌ها تسهیل کردیم و هر مرکزی که بتواند خدمات درمانی استاندارد ارائه کند قابلیت دریافت مجوز را خواهد داشت.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.