صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تمدید عجیب پروانه بیمارستان مهرگان

  • کد خبر: ۷۰۱۹
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۶
پروانه بیمارستان مهرگان با وجود دستور قضایی مبنی بر غیرقانونی بودن مسئولیت رئیس و مدیرفنی فعال در این مرکز درمانی، به نام مالکان قبلی آن تمدید شد.

ملیحه فلاح - این سومین گزارش از ماجرای عجیب بیمارستان مهرگان است که روزنامه شهرآرا در پیگیری های متوالی خود به آن می پردازد. بیمارستانی که دانشگاه علوم پزشکی مشهد آن را از حیطه نظارتی خود خارج دانسته و رئیس این دانشگاه در نامه ای به استاندار خراسان رضوی از غیرقانونی بودن مسئولیت رئیس و مدیرفنی فعال در این مرکز درمانی، مقصر شناخته شدن این بیمارستان در مرگ 2مادر، 2نوزاد دوقلو و یک گردشگر خارجی از ابتدای سال، پذیرش و بستری بیماران خارجی بدون گرفتن مجوز گردشگری سلامت و دریافت وجوه غیرمتعارف، پرده برداری کرده است. نامه ای که هنوز واکنشی را از سوی استاندار خراسان رضوی در پی نداشته است.


فعالیت خرید زمین و ساخت این بیمارستان از سال۷۲ توسط شرکت تعاونی پاستور آغاز شده بود، اما هنوز یک سال از بهره برداری آن نمی گذشت که اعضای هیئت مدیره متوجه شدند مدیرعامل وقت مجموعه سند و پروانه این مکان را به جای شرکت تعاونی پاستور با 800سهام دار، به نام خود گرفته است. با پیگیری های هیئت مدیره تعاونی (می توانید گزارش کامل آن را در صفحه خبر روزنامه شهرآرا در تاریخ 12شهریور بخوانید) خرداد امسال مجمع عمومی تعاونی پاستور برگزار شد و هیئت مدیره جدید فردی به نام محسن خشنود را به عنوان رئیس و مسئول فنی بیمارستان مهرگان انتخاب کردند.


با توجه به تأیید این شخص در کمیسیون ماده20 دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نامه معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در امور اجتماعی بر انجام این جابه جایی، هنوز مدیر سابق این بیمارستان بر مسند خود تکیه زده است.
در گزارش دوم شهرآرا در 21مهر امسال، مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از اقدام برای صدور پروانه بهره‌برداری به نام شرکت تعاونی پاستور خبر داد، اما 3روز از این خبر نمی‌گذرد که علی‌اصغر انجیدنی به خبرنگار شهرآرا از تمدید سه‌ماهه پروانه قبلی بیمارستان مهرگان از سوی وزارت بهداشت خبر داده است.
به گفته انجیدنی، این اتفاق در حالی رخ داده که نامه دادگستری مبنی بر تغییر پروانه این بیمارستان به نام شرکت تعاونی پاستور به وزارت بهداشت و درمان ارسال شده و دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اقدامات قانونی لازم را در سامانه صدور پروانه‌ها انجام داده است.
او در ادامه گفت: هنوز درباره پروانه مسئول فنی این بیمارستان اقدامی از سوی وزارت بهداشت صورت نگرفته و مشخص نیست که آیا مسئول فنی مورد تأیید دانشگاه علوم‌پزشکی می‌تواند در این 3ماه این سمت را برعهده داشته باشد یا قرار است تصمیم دیگری گرفته شود.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت وگوی قبلی خود با شهرآرا در پاسخ به این سؤال که دلیل اجرا نشدن دستور قضایی مبنی بر تحویل بیمارستان به هیئت مدیره جدید چیست؟ اظهار کرده بود که علت معطل ماندن دستور قضایی را نمی دانیم، اما امیدواریم همه سازمان ها در اجرای دستورات قبلی خود همت کنند.
وی با اشاره به نامه ارسال شده از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به استاندار خراسان رضوی درباره وضعیت این بیمارستان نیز چنین گفته بود که ریاست دانشگاه علوم پزشکی از استانداری برای حل مشکلات بیمارستان تقاضای کمک کرده است.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه ابراز امیدواری کرد: با پیگیری رسانه ها، استانداری، فرمانداری و قوه قضائیه هرچه سریع تر مشکل این بیمارستان حل گردد. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.