وزیر خارجه اسبق بوسنی و هرزگوین در منزل شهید امیرعبدللهیان سخنگوی ستاد انتخابات: تاکنون ثبت نام ۲۲ نفر قطعی شده است (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری نامزد نمی شود بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) به کدام کاندیدای رییس جمهوری رای دهیم؟ علت غیبت حسن روحانی در چند جلسه عمومی اخیر مشخص شد عبدالناصر همتی کیست؟ + جزئیات و زندگینامه باقری: ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است سید حسن خمینی: امام خمینی (ره) روح استقامت و پایداری را به ملت‌ها داد آلمان خواستار بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه شد رژیم صهیونیستی حومه حلب را بمباران کرد نتانیاهو: جنگ غزه ادامه خواهد داشت آرزوی یک کاندیدا: امیدوارم روزی مردم یک زن را بعنوان رئیس‌جمهوری انتخاب کنند رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): رژیم صهیونیستی دارد تمام می‌شود، مردم دنیا دارند می‌بینند| ان‌شاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد + فیلم و عکس علی باقری راهی لبنان شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) روز پایانی ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تجمع و تقابل یهودیان موافق فلسطین و اسرائیل در خیابان‌های منهتن نیویورک + فیلم و عکس رسانه صهیونیستی: برخی سیاستمداران اسرائیلی بر لزوم توقف جنگ تاکید دارند اردوغان: باید نتانیاهو را متوقف کرد ترامپ، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات آمریکا شد رسانه عبری: ارتش اسرائیل موافق و کابینه مخالف طرح بایدن است
سرخط خبرها

ماجرای «منابع در اختیار» وزارت نفت چیست؟

  • کد خبر: ۱۲۴۹۶۸
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
ماجرای «منابع در اختیار» وزارت نفت چیست؟
رئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه رابطه مالی دولت با وزارت نفت در قانون بودجه باید شفاف باشد، گفت: متاسفانه بخشی از درآمد‌ها و منابع وزارت نفت در تاریک خانه قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی‌بابائی درباره وضعیت شفافیت تمامی منابع حوزه نفت در کشور، گفت: متاسفانه رابطه مالی دولت با وزارت نفت در قانون بودجه یعنی هر آنچه -که در حوزه نفت درحال اتفاق افتادن است- مشخص نیست، هرچند مجلس در سال‌های اخیر تلاش بسیاری برای شفافیت داشته است؛ مثلا چقدر از درآمد کشور از نفت است؟، چقدر یارانه می‌پردازم؟ و وضعیت صادرات نفت و رابطه مالی وزارت نفت با پالایشگاه‌ها به چه صورت است؟، همچنین محل هزینه‌کرد ۱۴ و نیم درصد به عنوان سهم وزارت نفت از فروش نفت مشخص شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: به‌عنوان مثال در قانون بودجه سال جاری مصوب شد که ۱۹ هزار میلیارد تومان از منابع داخلی دولت یعنی همان ۱۴ و نیم درصد وزارت نفت به تامین قیر اختصاص یابد، اما دولت گفت؛ نمی‌تواند این منابع را از محل ۱۴ و نیم درصد تامین کند و از ما خواست بنویسم "از منابع در اختیار تامین شود" بنابراین باید پرسید؛ این "منابع در اختیار" چیست؟ و کجاست؟ و چرا در بودجه نیامده؟ که پاسخ دادند؛ از طریق تهاتر میان وزارت نفت و پالایشگاه‌ها ۱۹ هزار میلیارد تومان را تامین خواهند کرد لذا باید گفت؛ بخشی از درآمد‌ها و منابع وزارت نفت در تاریک خانه قرار دارد.

وی با بیان اینکه مبلغ ۱۹ هزار میلیارد تومان مدنظر برای قیر در قانون بودجه امسال ذکر نشد چراکه وزارت نفت گفت؛ بدون ذکر منبع می‌توانند آن را از طریق "منابع در اختیار" تامین کنند، توضیح داد: آن‌ها می‌توانند چنین مبالغی را بدون درج در قانون بودجه جا به جا کنند!، بنابراین باید رابطه مالی دولت با نفت مشخص و شفاف شود، هرچند در پی تلاش ۲ ساله مجلس یازدهم موضوعی همچون یارانه‌ها تا حد زیادی شفاف شد و درآمد حاصل از بنزین و ۹ حامل انرژی مشخص شد و به خزانه رفت.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه رابطه مالی نفت با پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها با دولت و حتی با خودش خیلی مشخص نیست، افزود: تا این رابطه‌ها مشخص نشود نمی‌توانیم کاری کنیم و نمی‌توان منابع را شفاف کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->