معرفی قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی انویدیا استفاده معلولان از خدمات دانش‌بنیان توان‌بخشی آسان‌تر می‌شود کنسول دستی ROG Ally X ایسوس رونمایی شد + قیمت و مشخصات سلب امتیاز سیم‌کارت به علت بدهی ممنوع شد آپدیت تازه تلگرام منتشر شد + ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید آیفون 5s به فهرست گوشی‌های منسوخ‌ اپل اضافه شد آیا سایت سازمان حج و زیارت هک شده است؟ + جزئیات انتصاب علی حکیم‌ جوادی به ریاست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور زمان عرضه هدست اپل ویژن پرو در خارج از آمریکا مشخص شد جزئیاتی جدید از ویژگی‌های هوش مصنوعی آیفون اولین ماهواره چوبی جهان در ژاپن رونمایی شد آیا واردات آیفون ۱۳ ممنوع شده است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) از امروز می‌توانید قابلیت‌های پولی ChatGPT را رایگان استفاده کنید صحت اسناد مربوط به اسرار موتور جستجوی گوگل تأیید شد سامسونگ چند ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی را با به‌روزرسانی Wear OS 5 به گلکسی واچ می‌آورد دلایل اخراج سم آلتمن از OpenAI بعد از یک سال مشخص شد بیش از ۷۵ بازی بدون نیاز به نصب در یوتیوب + روش دسترسی به بازی‌ها یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟ یک شرکت چینی می‌خواهد با پرتاب ۱۰ هزار ماهواره رقیب استارلینک شود بازی Call of Duty: Black Ops 6 در گیم پس هم عرضه خواهد شد + تریلر OpenAI آموزش مدل جدید هوش مصنوعی خود را آغاز کرده است
سرخط خبرها

نورالینک همین امسال کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز انسان را آغاز می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۹۷۳۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳
نورالینک همین امسال کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز انسان را آغاز می‌کند
ایلان ماسک، یکی از بنیانگذاران نورالینک، اعلام کرده احتمالا سال جاری کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز را آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - ایلان ماسک هنگام سخنرانی در رویداد« ویواتک» در پاریس اعلام کرد نورالینک تصمیم دارد طی یک وب کست تراشه ای را در مغز بیمارپاراپلژیک (فلج پا) یا تتراپلژیک (فلج ۴ اندام) قرار دهد.

هرچند ماسک به طور دقیق مشخص نکرد شرکت مذکور تراشه را در مغز چند بیمار و برای چه مدت زمانی نصب می کند، اما به نظر می رسد نخستین کاشت تراشه در سال جاری میلادی انجام می شود.

ماه گذشته میلادی نورالینک اعلام کرد تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای انجام نخستین کارآزمایی بالینی به دست آورده است. چنین تاییدیه ای نقطه عطفی برای استارت آپ به حساب می آید زیرا از سوی دیگر با تحقیقاتی درباره شیوه رفتار با حیوانات در آزمایش ها روبرو است.

به گفته کارشناسان، حتی اگر ایمن بودن دستگاه نورالینک تایید شود، هنوز چند سال و احتمالا بیش از یک دهه طول می کشد تا استارت آپ اجازه تجاری سازی محصول را دریافت کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->