بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند
سرخط خبرها

مأموریت ناسا برای نابودکردن سیارکی به‌اندازه ساختمان امپایر

  • کد خبر: ۱۸۵۳۷۹
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
مأموریت ناسا برای نابودکردن سیارکی به‌اندازه ساختمان امپایر
دانشمندان تخمین زده‌اند که سیارک بنو (Bennu)، سنگی فضایی به‌اندازه ساختمان امپایر استیت، تهدیدی احتمالی برای زمین است.

به گزارش شهرآرانیوز - ناسا برای کاهش خطر، مأموریتی جاه‌طلبانه برای نابودی سیارک بنو را آغاز کرده که می‌تواند سرنوشت سیاره ما را مشخص کند.

اخترشناسان مدت‌هاست بنو را زیرنظر گرفته‌اند. نگرانی اصلی این است که با احتمال ۱ در ۲٬۷۰۰، و در تاریخ ۲۴ سپتامبر ۲۱۸۲، بنو می‌تواند با نیرویی معادل ۲۲ بمب اتم به زمین برخورد کند.

با این که این سیارک به‌بزرگی سیارکی نیست که دایناسور‌ها را منقرض کرد، اما همچنان بزرگی قابل‌توجهی دارد. اگر این سیارک، با عرض حدوداً ۵۰۰ متر، به زمین برخورد کند، دهانه‌ای به قطر ۱۰ کیلومتر و امواجی ویرانگر تا شعاع ۱۰۰۰ کیلومتری ایجاد می‌کند.

ناسا هفت سال قبل برای بررسی امکان نابودی سیارک بنو، فضاپیمای اوسیریس-رکس را به این سیارک فرستاد. هدف اوسیریس-رکس نمونه‌برداری از بنو برای فهم ترکیب و رفتار این سیارک و ارزیابی تهدید آن بود.

مطالعه نمونه‌هایی که اوسیریس-رکس از سیارک بنو برداشته به‌زودی آغاز می‌شود.

حالا آخرین قدم مأموریت اوسیریس رکس فرارسیده. این فضاپیما در تاریخ ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) کپسولی حاوی ۲۵۰ گرم نمونه را در اتمسفر زمین می‌اندازد. این کپسول در پایگاه تست و تمرین وزارت دفاع آمریکا در ایالت یوتا فرود خواهد آمد.

با این که هدف اصلی مطالعه این نمونه‌ها دفاع از بررسی امکان نابودی سیارک بنو و حفاظت از زمین است، آن‌ها می‌توانند فرصت‌های علمی شگفت‌آنگیزی را به دانشمندان ارائه دهند.

مواد دست‌نخورده بنو می‌توانند راز‌هایی را از شکل‌گیری منظومه شمسی در ۴٫۵ میلیارد سال قبل برملا کنند. حتی آن‌ها شاید بتوانند نشان دهند منشأ حیات روی زمین چه بوده است.

در مجموع، مأموریت ناسا برای مطالعه و انحراف مسیر سیارک‌های تهدیدکننده زمین نشانه‌ای است از نبوغ انسان‌ها و تصمیم آن‌ها مبنی بر حفاظت از زمین. با این که تهدید این سیارک همچنان در آینده‌ای دور است، دانش کسب‌شده از این مأموریت می‌تواند روزی در پیشگیری از یک فاجعه کیهانی راهگشا باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->