فرماندار مشهد: سیلاب اخیر مشهد طی دو قرن گذشته بی‌سابقه بوده است سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: درخواست دارم باشگاه پرسپولیس در مشهدالرضا(ع) مستقر شود استاندار خراسان‌رضوی: به‌زودی از پروژه‌هایی به یاد و نام رئیس‌جمهور شهید باعنوان «یادگار ابراهیم» بهره‌برداری خواهد شد شهردار مشهدمقدس در مراسم آغاز عملیات اجرایی دهکده مدرن ورزشی شش‌هکتاری الهیه: ایجاد زیرساخت‌های اصلی برای ورزش قهرمانی و قهرمان‌پروری ضروری است ترافیک سنگین در معابر بزرگراهی مشهد، میدان آزادی و خیابان طرحچی (۹ خرداد ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی احداث مجهزترین و مدرن‌ترین دهکده ورزشی شرق کشور در مشهد (۹ خرداد ۱۴۰۳) اجرای طرح جدید تخفیفی و تقسیطی حوزه ساخت‌وساز شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از فاصله برخی ایستگاه‌های اتوبوس خط ۱۵ در مشهد + پاسخ مشهد، نخستین «شهر دوستدار آب» در ایران | جزئیات طرح ابتکاری شهرداری مشهد برای مدیریت منابع آبی چیست؟ بهره‌برداری از ۲۰ هکتار از «بوستان کرامت» مشهد در فاز نخست عملیات اجرایی برداشت آب مورد نیاز فضای سبز شهری مشهد از مسیل چهل‌بازه افزایش پرواز‌های داخلی و خارجی فرودگاه مشهد در فروردین ۱۴۰۳ درباره «باغو»، مزرعه‌ای تاریخی در محله خواجه ربیع مشهد ۱۲ مطالبه از مجلس دوازدهم برای مشهد فرماندار مشهد: حوادثی که در جریان سیل مشهد رخ داد به دلیل سهل‌انگاری نبود | برای کمک به سیل‌زدگان از چارچوب قانونی خود فراتر رفته‌ایم + فیلم نام‌گذاری حدفاصل تقاطع غیرهم‌سطح شهید گمنام تا تقاطع غیرهم‌سطح حافظ به‌نام «شهید آیت‌الله رئیسی» حاجی‌بگلو: شورای نگهبان اجازه ندهد دوره هفتم شورا‌ها سه‌ساله شود قدردانی معاون شهردار مشهد از نیرو‌های خدوم امدادرسان مدیریت شهری
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد

  • کد خبر: ۱۹۸۱۲۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
شهردار مشهد مقدس: مسائل مهم شهری باید شناسایی و توسط نخبگان مورد ارزیابی قرار بگیرد
شهردار مشهد مقدس گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد.

«محمدرضا قلندر شریف» در جریان بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش در نمایشگاه بین المللی مشهد به شهرآرانیوز گفت: اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری باید باید شرکت‌های دانش بنیان، اساتید و دانشجویان را با موضوعات شهری درگیر کند و مساله محور باشد. این ساختار نباید به صورت مستقیم وارد مباحث پژوهشی شود.

وی افزود: ما باید از مرحله پژوهش‌های کتابخانه‌ای فاصله بگیریم. مسائل مهم شهری باید رصد و شناسایی شود و در شرکت‌های واقعی دانش بنیان و توسط نخبگان، به صورت علمی مورد ارزیابی قرار بگیرد. این راهکار‌ها نیز پس از ارزیابی و انجام مهندسی ارزش، عملیاتی شود.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: موضوعات مختلفی در شهرداری وجود دارد و شهرداری ساختار اداره کل خلاقیت و نوآوری را برای حمایت از پژوهش‌های علمی و کاربردی واقعی تشکیل داده است. در موضوع تشکیل این اداره کل صرفا موضوع تغییر نام مطرح نبود، بلکه این ساختار می‌بایست به تغییر اهداف منجر شود.

وی افزود: از مشکلات ما در اکثر دستگاه‌هایی که بودجه و اعتبارات پژوهشی دارند، این است که صرفا می‌خواهند بودجه را هزینه کنند و به کیفیت کار توجه چندانی ندارند. اگر سالیانه چند پژوهش علمی واقعی و مساله محور توسط نخبگان و دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان انجام شود، بهتر از آن است که صد‌ها تحقیق کتابخانه‌ای انجام شود و در کتابخانه‌ها بایگانی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->