به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در همین رابطه افزود: حمایت از متکدیان و نیازمندان به دلیل هویت زیارتی شهر مشهد مقدس بیشتر از سایر شهرهاست.
وی ادامه داد: بر اساس آخرین نظر سنجی از مردم مشهد ۷۶ درصد پاسخ دهندگان اظهار داشته اند که در یک سال گذشته یکبار به متکدیان معابر شهری کمک کرده اند. این اقدام مردم و زائران ناشی از فرهنگ خیرخواهی ودلسوزی است، اما متکدیان حرفهای از این احساسات سو استفاده میکنند.
باغگلی با اشاره به اینکه برای کاهش تکدی گری در مشهد ساماندهی موثر آنان در دستور کار قرارگاه اجتماعی قرار گرفته است تصریح کرد:از این طریق نیازمندان واقعی از حمایتهای اجتماعی محله و تشکلهای مردمی برخوردار خواهند شد.
معاون شهردار همچنین بیان کرد:هدف اصلی قرارگاه اجتماعی مشهد هم افزایی با سازمان و نهادها و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی در ساماندهی آسیبهای اجتماعی است.
وی در خصوص پروژههای قرارگاه اجتماعی توضیح داد: اولین پروژه قرارگاه اجتماعی در خصوص ساماندهی متکدیان، فرهنگ سازی کاهش تکدی گری از طریق تولید محصولات فرهنگی است.
باغگلی ادامه داد: آسیب دیدگان اجتماعی پس از شنایی و جمع آوری در خانه سبز رسیدگی و در قرارگاه اجتماعی ساماندهی خواهند شد. این ساماندهی شامل تحویل به خانواده است و یا تحت پوشش نهادهای اجتماعی قرار خواهند گرفت.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص همکاری قرارگاه اجتماعی با سایر نهاد نیز گفت: به همین منظور با مجوز کمیته حضرت امام خمینی(ره) و تشکلهای مردمی مرکز نیکوکاری خانه سبز راه اندازی شده تا نیازمندان واقعی را تحت پوشش خیرین قرار دهد.
وی افزود: انتظار میرود با ساماندهی موثر نیازمندان واقعی، ضمن مقابله با پدیده تکدی گری حرفهای طی سالهای آینده شاهد کاهش حضور آنان در معابر شهری باشیم.