به گزارش شهرآرانیوز، روند کشتار مرغ در هفتهای که گذشت شاهد تغییرات عمدهای بود بهطوریکه روزانه بهطور میانگین ۲۷۰ تا ۳۰۰ تن کشتار انجام شد و در همین حال شاهد روند افزایشی قیمت مرغ زنده در استان بودیم.
بر اساس اطلاعات سطح بازار میزان کشتار در دو شب منتهی به یلدا افزایش داشت و در روز ۲۹ آذر ۱۴۰۲ به ۳۲۸ تن و در شب یلدا به ۳۴۱ تن رسید که این بیشترین میزان از تاریخ دوم آذر بود، اما از روز سوم آذر به یکباره شاهد کاهش کشتار بودیم که در روز چهارم همراه با افزایش قیمت مرغ زنده یعنی ۷۰هزارتومان شاهد کمترین میزان کشتار یعنی ۱۵۱ تن بودهایم که باعث التهاب در بازار شد.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد در اینباره گفت: در همین راستا تمهیداتی در نظر گرفته شد و سعی شده تأمین مرغ ورودی به مشهد و نقاط حساس شهر مدیریت شود.
محسن صیادی افزود: بازرسان همچنان در نقاط عرضه مرغ درسطح شهر مستقر هستند که نحوه توزیع آن را در بازار مدیریت کنند تا مرغ به یکباره تمام نشود و تا پایان شب مرغ گرم در بازار موجود باشد.
وی اضافه کرد: در روز سهشنبه پنجم دیماه نیز با توجه به کشتار به میزان ۲۴۷،۵۰۰ کیلوگرم، این مدیریت انجام شد، کماکان روزانه بین ۳۰۰-۲۷۰ تن کشتار مرغ انجام شده و روانه بازار مشهد میشود. همچنین قیمت جوجه راس یکروزه ۳۲ هزارتومان است.
در هفتهای که گذشت قیمت گوشت با وجود روند افزایشی که در هفتههای اخیر داشته است، تقریباً ثابت بوده و کاهش ۴ تا ۷درصدی آن هم در قیمت دام زنده داشته است. البته لازم به ذکر است که قیمت آلایش نیز روند نزولی داشته که احتمال افزایش مجدد قیمت گوشت را به همراه دارد.