تغییر ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها درباره سودسپرده‌ها چرا نشست شورای عالی کار برگزار نمی‌شود؟ خبر جدید از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) ۳۱ خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس ایران خودرو | کدام خودرو جایگزین پارس می‌شود؟ ویدئو| رویداد «بودجه؛ ابرچالش حکمرانی» در مشهد برگزار شد پلمب ۴ سالن زیبایی در مشهد به دلیل گران‌فروشی (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) فهرست کالا‌های معاف از مالیات بر ارزش‌افزوده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + فهرست تغییرات اقلیمی مهم‌ترین تهدید برای محصول زعفران است قفل واگذاری زمین برای ایجاد شهرک‌های صنعتی، در دولت سیزدهم شکسته شد طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) استاندار خراسان‌رضوی: شاهد رشد ۲۰ درصدی صادرات استان در دولت سیزدهم هستیم نرخ طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تمدید شد + جزئیات نرخ اجاره‌بها در منطقه فرامرز عباسی مشهد چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) خبر مهم برای متقاضیان وام قرض‌الحسنه + جزئیات سرنوشت تعطیلی شنبه‌ها چه شد؟ + فیلم ایران در تولید گندم به پایداری رسید «اعتبار مالیاتی» ابتکار دولت برای حمایت از شرکت‌های  دانش بنیان‌ بازگشت طلافروش‌های مشهدی به بازار | پلمب‌ها باز شد چرا سود سهام عدالت برای برخی افراد واریز نشد؟ شرایط فروش ۲ محصول سایپا برای جایگزینی خودرو‌های فرسوده اعلام شد | اسامی خودرو‌ها و زمان تحویل جزئیات پرداخت مالیات ۱۴۰۲ در ۱۵ قسط مساوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) احتمال تغییر حقوق کارگران جزئیاتی جدید از ادامه طرح کالابرگ الکترونیک
سرخط خبرها

دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟

  • کد خبر: ۲۰۸۶۸۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
دلیل تولید مازاد سیب‌زمینی و پیاز چیست؟
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نورانی گفت: با توجه به قوانین متعدد و دست و پاگیر صادرات، برخی محصولات کشاورزی همچون پیاز و سیب زمینی روی دست تولیدکنندگان مانده است، درحالیکه مسئولان برای رونق صادرات باید برنامه ریزی کنند.

به گفته او، مسئولان با صدور قوانین یک شبه مبنی بر اخذ تعرفه یا ممنوعیت‌های یک شبه به منظور تنظیم بازار داخل جلوی صادرات را می‌گیرند که این موضوع مشکلات متعددی را ایجاد می‌کند.

نورانی ادامه داد: اخذ تعرفه‌های بالای صادرات سیب زمینی موجب شده تا این محصول روی دست تولیدکنندگان بماند، از این رو انتظار می‌رود یک بار برای همیشه قانون به نحوی گذاشته شود که بتوانیم برنامه روشنی برای صادرات داشته باشیم.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: هرقانونی که برای صادرات می‌گذارند، در کتاب سالانه صادرات بیاورند به طوریکه از الان قوانین صادرات و تجارت برای سال آینده را اعلام کنند تا صادرکنندگان تکلیف خود را بدانند.

به گفته او، با توجه به عدم اجرای الگوی کشت، تولیدکنندگان با تمام خشکسالی و کمبود آب اقدام به تولید می‌کنند که این موضوع در افزایش قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد، حال جلوگیری از صادرات مشکلات متعددی را برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: قاعده تجارت آزاد است و قرار نیست صادرکنندگان را تحت فشار قرار دهیم چراکه به صورت قاچاق نمی‌توان ارز وارد کرد و این امر درست نیست که از صادرکنندگان سبزی و صیفی به جای ترغیب و جوایز صادراتی، کارت بازرگانی آن‌ها را به سبب مشکلات بازگشت ارز تعلیق کنیم، درحالیکه صادرکننده از قبل صادرات محصولات، ارزآوری و اشتغال ایجاد می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->