دومین رویداد هم آفرینی دعوت برگزیدگان خود را شناخت هدف رویداد هم آفرینی دعوت ۲ نمایش خدمات شهید رئیسی است هم آفرینی و هم‌افزایی می‌تواند جریان‌های فرهنگی را زنده کند کتاب «شعر مقاومت خراسان» منتشر شد| بیان خاطرات ۲۶ تن از شاعران دفاع مقدس و انقلاب خراسان آغاز رقابت داغ «خانگی ها» | نگاهی به آثار جدید شبکه نمایش خانگی استوری جدید بهرنگ علوی بازیکن «جوکر ۲» + عکس زمان پخش سریال «در انتهای شب» در فیلم‌نت + خلاصه داستان بهترین سریال‌های عاشقانۀ کره‌ای ۲۰۲۴ + خلاصه داستان معرفی ۵ برنده اسکار افتخاری ۲۰۲۴ پنجمین نشست تعاملی «رسانه در میدان» در مشهد برگزار شد | بررسی ۴ مرحله کار خبری در شرایط بحران انتشار اثری مشترک از «همایون شجریان» و «سامی یوسف» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ برگزاری اختتامیه دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی «تبیین» در مشهد احسان علیخانی و حمید نعمت‌الله پروانه ساخت گرفتند فصل جدید سریال «یانگوم» ساخته می شود + جزئیات
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری مراسم خاکسپاری «جمشید عندلیبی»

  • کد خبر: ۲۱۵۹۰۹
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
جزئیات برگزاری مراسم خاکسپاری «جمشید عندلیبی»
مراسم تشییع و خاکسپاری زنده‌یاد «جمشید عندلیبی» (نوازنده نی) جمعه برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تشییع و خاکسپاری زنده‌یاد «جمشید عندلیبی» (نوازنده نی) روز جمعه، ۱۸ اسفند از ساعت۱۰ صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا برگزار می‌شود.

جمشید عندلیبی، نوازنده ساز نی، ۱۵ اسفندماه در ۶۶ سالگی براثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

جمشید عندلیبی فقید از جمله نوازندگان شناخته‌شده ساز نی بود که نواختن ساز نی را ابتدا بدون استاد فرا گرفت و سپس با حضور در دانشگاه تهران و آشنایی با حسین عمومی به ادامه فراگیری تکنیک‌های این ساز پرداخت.

او ردیف موسیقی ایرانی را نزد هنرمندانی همچون نصرالله ناصح‌پور، نورعلی برومند و محمدرضا لطفی فرا گرفت و در سال ۱۳۶۰ بود که برای تکمیل تکنیک‌های پیشرفته نوازندگی نی به نزد حسن کسایی در اصفهان رفت.

این هنرمند فقید موسیقی ایرانی در طول زندگی خود علاوه برتولید چندین اثر موسیقایی در پروژه‌هایی مانند «بیداد»، «نوا»، «دستان»، «دود عود»، «آسمان عشق»، «یاد ایام»، «رسوای دل»، «پیام نسیم»، «دل مجنون» و «سروچمان» همکاری داشته است. او علاوه بر نوازندگی در آهنگسازی هم فعال بود و آلبوم‌های «میهمان تو»، «پاییز نیزار» و «مونس جان» از فعالیت‌های او در زمینه آهنگسازی است.

عندلیبی قطعات ابوالحسن صبا را با نی و به صورت ردیف آموزشی تنظیم و نواخته است. این در حالی است که تک نوازی نی پروژه ماندگار «نی نوا» اثر حسین علیزاده هم به عهده مرحوم عندلیبی بوده که بسیاری از مخاطبان موسیقی این هنرمند را با چنین اثر معتبری می‌شناسند.

موسیقی «نی نوا» از جمله ملودی‌های معتبر و ارزشمند تاریخ موسیقی ایران زمین است که به واسطه حضور هنرمندانی چون حسین علیزاده با خلاقیت و استادی منحصر به فرد و جمشید عندلیبی با تک‌نوازی سحرانگیزی که در حوزه نی نوازی انجام داده و همچنین جمعی دیگر از نوازندگان شاخص موسیقی کشورمان توانست جایگاه رفیعی میان مخاطبان پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->