نگاهی به جایگاه زن و خانواده در شاهنامه فردوسی تقاضای ۲۳۰۰ زوج برای دریافت تسهیلات تشویقی ۵۰۰ میلیون‌تومانی دهه‌شصتی‌ها درمان رایگان کودکان؛ سرمایه‌گذاری نو برای «سلامت» زنان بالای ۴۰ سال حتماً این آزمایش را انجام دهند زندگی‌های توخالی پرداخت وام ۱۰ تا ۱۰۰ میلیون‌تومانی مخصوص بانوان با کارمزد ۴ درصد + جزئیات کاهش آمار ازدواج، پیری جمعیت و افزایش زایمان‌ها کتاب «به دنبال ماه» منتشر شد | روایتی داستانی از زندگی امام موسی کاظم (ع) ویدئو | طعم مادرانگی برای هشت فرزند معلول در «خانه کوچک کیانوش» نخستین رالی گردشگری بانوان کشور‌های آسیایی برگزار می‌شود گردهمایی بانوان هنرمند هرات و تایباد برای حمایت از کودکان و زنان غزه جزئیات پوشش بیمه‌ای رایگان برای زنان روستایی و عشایر اعلام شد ریشه‌یابی فساد جنسی افسارگسیخته در غرب روایتی از حضور بانوان خادم کنار نوزادان تازه‌متولدشده | اشک‌های شوق مادرانه روی پرچم متبرک حرم مطهر رضوی + عکس و فیلم هشدار پزشکان درباره شیوع یک ویروس سرطان‌زا در بین زوجین سلطه یهود بر صنعت مد «اینفلوئنسر‌های نوجوان» چگونه بر کودکان تاثیر روانی می‌گذارند؟ ارتباط بین شنا در استخر با ابتلا به بیماری‌های مقاربتی زنانی که هورمون‌درمانی می‌شوند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان تخمدان قرار می‌گیرند زن ایده‌آل بلاگرها؛ زنی که بیشتر مصرف می‌کند! پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان
سرخط خبرها
درد دیده‌شدن بلاگر‌ها و سوءاستفاده از سیل سیستان‌وبلوچستان

درد دیده‌شدن بلاگر‌ها و سوءاستفاده از سیل سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر: ۲۱۶۳۷۵
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۹
افراد بحران‌دیده مانند مردم سیستان‌وبلوچستان نیازمند همدلی و همراهی و کمک برای حل مشکلشان هستند نه شوآف‌های اینستاگرامی بلاگرها.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا ویدیویی از چند خانم بلاگر در فضای مجازی دیده شده است که دو خانم در میان تعدادی از کودکان آسیب‌دیده از سیل سیستان‌وبلوچستان ایستاده‌اند و درباره رنگ پوستشان به‌وسیله هزینه‌های گزاف و سولاریوم صحبت می‌کنند و عکس این وسیله را از طریق گوشی‌های پرچمدارشان به بچه‌ها نشان می‌دهند.

بچه‌هایی که شاید تا الان این واژه و وسیله را نمی‌شناسند و در باور فرهنگی و اعتقادی و بومی‌شان چنین هزینه‌هایی نمی‌گنجد و ابتدا گمان می‌کنند این خانم‌ها بابت رنگ پوستشان با آن‌ها شوخی می‌کنند و بلاگر‌ها گویی باید حرفشان را به مخالفان اثبات کنند به تک تک این فرزندان صاف و ساده سیستان‌وبلوچستان، چالش اینکه ما حرفمان راست است و صادقانه بیان می‌کنیم عکس سولاریوم را نشان می‌دهند.

گویی در فضای مجازی پخش تصاویر نمایشی تمامی ندارد و عده‌ای که در رقابت هر روزه دیده شدن قرار دارند از هیچ فرصتی دریغ ندارند حتی اگر این فرصت، درد هم‌وطن باشد و نشر این تصاویر بیشتر از آنکه مایه دلگرمی شود باعث دلخوری است.

چنین رفتار‌هایی از سوی افرادی که فرهنگ متفاوتی به لحاظ سبک زندگی، رفتار و گفتار و افکار با افراد یک شهر یا سرزمین دیگر دارند بیشتر مایه افسردگی و ناراحتی ساکنان آن سرزمین می‌شود و در طول زمان اثرات مخرب فرهنگی و اجتماعی به دنبال خواهد داشت.

نکته قابل توجه در این ویدیو و تجربه‌های مشابه که در حوادث گذشته کشور وجود دارد سوءاستفاده از حضور کودکان در تصاویر است که درکی از رفتار بلاگر‌ها ندارند و به دلیل مهر و محبت کودکانه‌ای که دارند از آن‌ها استقبال می‌کنند، اما متاسفانه عزت نفس این کودکان خدشه‌دار می‌شود.

مردم سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان نیازشان حضور بلاگر‌هایی نیست که بخواهند با کودکانشان درباره سولاریوم و هزینه‌های گزافی که خرج زیبایی اینترنتی می‌کنند صحبت کنند. افراد بحران دیده نیازمند همدلی و همراهی و کمک برای حل مشکلشان هستند نه شوآف‌های اینستاگرامی بلاگرها.

افرادی که برای کمک‌رسانی به این مناطق سفر می‌کنند بهتر است نقش‌هایشان تعریف شود تا اثرگذار باشند. وقتی چنین رفتار‌هایی در فضای مجازی بروز پیدا می‌کند حس سوءاستفاده و تحقیر به وجود می‌آید.

لذا ایجاد قوانینی در راستای حفظ حرمت انسان‌ها و شان حقوقی و حقیقی آن‌ها در چنین مواردی نیز مورد نیاز است و ما در حوزه‌های رفتاری نیازمند قانونگذاری درست و به موقع هستیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.