درباره «بل ۴۱۲» (Bell ۴۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
سرخط خبرها

ثبت ۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی

  • کد خبر: ۳۴۰۷۳
  • ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۷
ثبت ۱۰۴ اختراع از ایران در دفاتر بین‌المللی
معاونت علمی و فناوری اعلام کرد هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تأیید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.
به گزارش شهرآرانیوز، ورود محصولات فناورانه به بازار‌های بین‌المللی موضوعی مهم برای هر کشوری محسوب می‌شود. حال که بیش از ۵ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می‌کنند باید تلاشی تازه و جدی برای شکل گیری بازار‌های جهانی انجام شود.

ثبت اختراع یکی از پیش نیاز‌های دستیابی به این هدف است. شرکت‌ها برای صادرات محصولات دانش‌بنیان به سایر کشور‌ها باید ثبت اختراع آن را انجام داده باشند.

البته ثبت اختراع در دفاتر معتبر بین‌المللی مسیری پرپیچ و خم دارد. کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مسیر همراه مخترعان شده است. مخترعان برای ثبت اختراع بین‌المللی خود بیش از ۹۰ درصد توسط کانون حمایت می‌شوند.

حمایتی که گسترش نوآوری و خلاقیت را به همراه دارد. هزار و ۸۹۰ درخواست برای دریافت حمایت در سامانه کانون ثبت شده است. از این تعداد ۲۹۸ پرونده در مرحله ارزیابی حمایت تأیید شده‌اند. همچنین ۱۰۴ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شد.

در دنیای امروز رقابتی فزاینده میان کسب و کار‌ها در استفاده از نوآوری وجود دارد تا توسعه فناوری‌های نوین با سرعت پیش رود. در این شرایط حفاظت از دارایی‌های فکری و دستاورد‌های فناورانه اهمیتی دو چندان پیدا می‌کند. کانون نیز در همین راستا به مخترعان خدمات خود را ارائه می‌دهد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->