حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان نظامیان ارتش اسرائیل: دولت نتانیاهو از پشت به ما خنجر زد حزب الله لبنان: ۸۰ موشک و راکت به اسرائیل شلیک شد مقام صهیونیست: حماس طرح بایدن برای مذاکره را رد کرده است کاخ سفید: پیام رسمی حماس درباره طرح صلح را دریافت کردیم هجوم هزاران صهیونیست برای خرید خانه در یونان یونیسف: ۳ هزار کودک فلسطینی در خطر جان باختن از گرسنگی هستند حمله حزب‌الله لبنان به ۳ شهرک و یک موضع نظامی صهیونیستی (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) حماس و جهاد پاسخ مقاومت به طرح آتش‌بس را تحویل قطر دادند ویدئو | گفت‌و‌گوی تبلیغاتی محمدباقر قالیباف، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ در گفت‌وگوی ویژه خبری(سه شنبه ۲۲ خرداد) قالیباف: مخاطب برنامۀ توسعه‌ای که نوشتیم «خانواده» است | مشکل امنیت شغلی کارکنان شرکتی را حل کردیم + فیلم حماس قطع‌نامه شورای امنیت را پذیرفته است شهادت سه فلسطینی در کرانه باختری (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) مقایسه آمار بازدید‌های صفحه ویکی‌پدیای نامزد‌های انتخابات ۱۴۰۳ رژیم صهیونیستی، ترکیه را تهدید کرد زخمی‌شدن ۳ نفر در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۲۲ خرداد ۱۴۰۳) وزیر خارجه مصر: به دنبال آتش‌بس کامل و دائم در غزه هستیم خانواده نظامیان صهیونیست ارتش را تهدید کردند اعضای شورای نگهبان از روند چاپ تعرفه‌های انتخابات بازدید کردند مخبر: احیا و توسعه صنعت فضایی کشور از جلوه‌های مدیریتی موفق رئیس جمهور شهید است
سرخط خبرها

ربیعی: آرزوی آنانی که می‌گفتند ایران در سه‌ماه فرومی‌پاشد را برباد داده‌ایم

  • کد خبر: ۳۹۵۲۱
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
ربیعی: آرزوی آنانی که می‌گفتند ایران در سه‌ماه فرومی‌پاشد را برباد داده‌ایم
سخنگوی دولت گفت: ما به سختی‌های زندگی ناشی از تحریم‌های ظالمانه ای که به کشور و مردم تحمیل شده واقف هستیم و تاکنون نیز آرزوی آنهایی که می‌گفتند ایران در سه ماه یا یکسال فرو خواهد پاشید، به باد داده‌ایم.
به گزارش شهرآرانیوز، در پی ابتلای  سخنگوی دولت به کرونا در هفته‌های گذشته، چهارمین نشست خبری هفتگی علی ربیعی با خبرنگاران به صورت مکتوب برگزار شد.
 
علی ربیعی در ابتدا در مقدمه‌ای عنوان کرد: در آستانه هفته دولت قرار داریم. یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم. شهید رجایی نماد ساده زیستی، خردورزی، صبوری، مهربانی و مردم باوری واقعی بود. شهید باهنر نیز نمادی از طمانینه، میانه‌روی، درایت و اندیشه ورزی شناخته می‌شد.

لازم می‌دانم که در این هفته اعلام کنم دولت تا آخرین روز کاری و قانونی خود «هدفمند»، «امیدوار» و «استوار» ایستاده و مجهز به نقشه راه و برنامه‌ای مشخص به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

دولت به سختی‌های زندگی ناشی از تحریم‌های ظالمانه‌ای که به کشور و مردم تحمیل شده واقف است و همه تلاش خود را برای عقب راندن تحریم گران، شکستن تحریم و حفاظت از زندگی مردم به کار بسته و خواهد بست و تاکنون نیز آرزوی آن‌هایی را که می‌گفتند ایران در سه ماه یا یکسال فرو خواهد پاشید، به باد داده است.

این فرصت را غنیمت شمرده و ۲۵ ذی الحجه روز خانواده و تکریم از بازنشستگان را گرامی می‌دارم. خانواده اولین و مهمترین نهاد اجتماعی انسان‌هاست و بسیاری از سازگاری‌ها و ناسازگاری‌های جامعه مربوط به همین نهاد مقدس است. دولت تدبیر و امید در اجرای سیاست‌های کلی جمعیت و ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه اقدامات موثری، چون حمایت از ازدواج جوانان از طریق افزایش تسهیلات ازدواج و حمایت از خانواده‌ها در راستای فرزند آوری سالم، انجام داده است.

از سوی دیگر این روز به نام بازنشستگان عزیز کشور هم بود. میزان انسانی بودن و اخلاقی بودن یک جامعه به میزان احترام و توجه به سالمندان آن جامعه است. سنگ بنای امروز کشور بر روی دوش بازنشستگان به خصوص آن‌هایی است که در کارخانه‌ها آجر به آجر، ساختمان توسعه کشور را بنا نهاده و رنج جان و جان رنج را زیسته‌اند. آن‌ها در برخی از مشاغل و محیط‌های شغلی سخت، کاهش عمر تدریجی خود را دیده‌اند و مهمترین هدف این دولت تجربه بازنشستگی سالم برای این عزیزان بوده است. نباید اجازه دهیم بازنشستگی قرین با ناتوانی شود. یکی از مهمترین اقدامات دولت ایجاد زیرساخت‌های درمانی و تحت پوشش بیمه قرار دادن بیماری‌های شایع دوران بازنشستگی بوده است.

سازمان تامین اجتماعی در سال‌های اخیر گام‌های بسیار مثبتی برای بهبود وضعیت بازنشستگان و مستمری بگیران انجام داده است. پیگیری و اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران یکی از مهمترین مطالبات ۱۴ ساله این قشر بوده که با همت دولت و تعامل کانون‌ها و تشکل‌های بازنشستگی محقق شده است.

افزایش حقوق درخصوص بازنشستگان کشوری از متوسط دریافتی ۸۸۹ هزار تومان به سه میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۳۲۷درصد افزایش و درخصوص بازنشستگان لشکری از متوسط دریافتی یک میلیون و ۱۲۳ هزار تومان به ۴ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان رسیده و۲۸۱ درصد افزایش را شاهد بوده‌ایم.. می‌دانیم که حتی این افزایش‌ها مستمری‌ها کافی نیست، ولی اگر نبود شرایط تحریمی و تنگنا‌هایی که ناشی از جنگ اقتصادی این روزهاست حتما گشایش‌های بهتری صورت می‌گرفت.

افزایش ۱۰ برابری پرداخت تسهیلات ضروری قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران، عرضه درصدی از سهام شرکت‌های تابعه به بازنشستگان، ایجاد خانه‌های امید و طرح‌های رفاهی از دیگر اقدامات دولت بوده است.

همچنین در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در حال حاضر ۱۱۳ هزار نفر مستمری بگیر وجود دارد که بسته نقدی حمایتی ۳۰۰ هزار تومانی به زودی به این عزیزان پرداخت خواهد شد.

از سوی دیگر امروز مصادف با سالگرد کودتای ۲۸ مرداد است. حافظه تلخ کودتای امریکایی بر علیه دولت منتخب دکتر مصدق را در شرایطی مرور و یاد آوری می‌کنیم که امریکا همان سیاست‌های مداخله‌جویانه را به شکل دیگر در قالب تحریم‌های ظالمانه بر ضد ملت ایران به پیش می‌برد.

تصادفی نبود که ترامپ در همان نخستین روز‌های راهیابی خود به کاخ سفید تهاجم به برجام را از راه تهاجم به انتخابات و تهاجم به ماهیت دموکراتیک حاکمیت کشورمان آغاز کرد و مدعی شد دموکراسی برای حاکمیت ایران یک ماسک بیش نیست. اما ملت ایران در کنار جامعه جهانی درس سختی به امریکا داد. اکنون این ماسک ترامپ است که در صحن سازمان ملل ودر عرصه‌های جهانی افتاده.

یادآوری کودتای ۲۸ مرداد احترام به حافظه تاریخی ملت ایران است. این یک زخم بزرگ بود در خاطره تاریخ یک ملت. اما ملت ما در تاریخ و در نقطه فرود زخم توقف نکرد. انقلاب اسلامی مرهمی بود بر ان جراحت بزرگ که کودتاگران امریکایی بر پیکر سیاسی ملت ایران وارد آوردند. یاد مصدق فقط یاد شکست نیست یادآوری پیروزی نیز هست.

همچنین در آستانه ماه محرم و عزای سیدالشهدا قرار داریم. ماه محرم، ماه حماسه کربلا و عاشورا فرا می‌رسد و شور حسینی سراسر کشور و عاشقان اهل بیت (ع) را فرا می‌گیرد.

امسال هم ما ایرانیان یک وظیفه مهم برای حفظ عزاداری‌های محرم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برعهده داریم. هم عزاداری باید باقی بماند و هم الگویی از انجام این مناسک ارائه دهیم که آیندگان قضاوت صحیحی از ما داشته باشند. ملت ایران تجربه زنده نگه‌داشتن عزای سیدالشهدا (ع) را در دوره‌های تاریخی خاص از زمان قدرت سرنیزه‌ها تا بمباران و موشک باران دارد.

عزادرای برای سیدالشهدا (ع)، یکی از مهم‌ترین مسائل فرهنگی جامعه اسلامی ماست؛ و به هیچ‌وجه عزاداری برای امام حسین (ع) از فرهنگ ما حذف شدنی نیست. عشق به امام حسین (ع)، ذاتی است، عشق به خوبی‌هاست، عشق به ارزش‌هاست، عشق به اخلاق، عرفان و معنویت است.

سلامت و حفظ جان مردم از خواسته‌های سیدالشهداست و ایشان هم راضی نیست مردم، سالم به مجلس بیایند و بیمار برگردند. این اتفاق هرگز مطلوب امام حسین (ع) نیست؛ بنابراین امسال ظاهر عزاداری‌ها مثل سال‌های قبل نیست؛ ولی باطن عزادرای همان باطن عزاداری‌های سال‌های قبل است.

ما وظیفه داریم که "جانها" را حفظ کنیم که نهضت "حسین جان" مستدام بماند.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->