خرداد ۱۴۰۳ به کدام کنسرت‌ها برویم؟ تغییر چهره جمشید هاشم‌پور در بوشهر + عکس سریال «ایلجیما» روی آنتن شبکه تماشا پارسا پیروزفر با سریال «در انتهای شب» در شبکه نمایش خانگی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ استاد فلسفه اسلامی، ادبیات و حافظ شناس: حکمت عملی ایرانی بی آزاری است مهران مدیری با «گل یا پوچ» در نمایش خانگی حرم رضوی محلی برای جاودانه شدن آثار هنری | اختتامیه و نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره هنری «گنجینه مهر» برگزار شد + فیلم تهدید به بمب گذاری در جشنواره کن، ورودی کاخ را بست پخش فیلم «خانواده ملیله‌چی» در زادروز شهرام عبدلی + زمان پخش تشویق، اما استون در جشنواره کن برای «انواع مهربانی» «اسکار» به روایت امیر کربلایی‌زاده «زهرا خوشکام» همسر علی حاتمی در خاک آرام گرفت + تصاویر همه چیز درباره سریال بدل علی مسعودی + خلاصه داستان، زمان پخش و بازیگران آخرین وضعیت کیانوش عیاری در بیمارستان قسمت‌های جدید «سرزمین مادری» به آنتن نمی رسد
سرخط خبرها

پیکر داریوش اسدزاده تشییع شد

  • کد خبر: ۴۱۰۰
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۹
پیکر داریوش اسدزاده تشییع شد
صبح امروز سه‌شنبه پنجم شهریورماه، مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد داریوش اسدزاده بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون با حضور اهالی هنر در خانه هنرمندان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از خبرآنلاین، در ابتدای این مراسم اصغر همت روی صحنه آمد و گفت: امروز اینجا جمع شده‌ایم تا یکی دیگر از سرسلسله های تئاتر و سینمای ایران را بدرقه کنیم. مردی که تا چندی پیش سالم و سلامت زندگی می کرد، در این سال‌ها همیشه در همه مراسم‌ها حضور داشت و دعوت‌ها را می‌پذیرفت. او را می‌توان الگویی برای اخلاق دانست؛ فردی که خاطره‌ای بیش از ۷۰ سال برای هنر ایران رقم زده است.

در ادامه علی دهکردی به عنوان نماینده انجمن بازیگران سینما روی صحنه آمد و بیان کرد: در فرهنگ عامه ما عبارت جالبی وجود دارد به عنوان بزرگ خاندان، ما هم امروز بزرگ خاندانمان را از دست داده‌ایم. رفتن داریوش اسدزاده رفتن یک گنجینه در حوزه تئاتر و سینما بوده است. استاد اسدزاده یک هنرمند نمونه بود که الگوی مناسبی برای هنرمندان به شمار می رفت. او آدم صبور و شکیبایی بود که در شرایط فعلی هیچگاه از ناملایمات زندگی خود شکایت نکرد. این هنرمند معتقد بود که مردم باید هنرمندان را به شکل و شمایل برازنده ببینند به همین دلیل همیشه خوش‌پوش بود.

ایرج راد رییس خانه تئاتر نیز در سخنانی گفت: ما تاریخ شفاهی بخشی از هنر این مملکت را از دست دادیم، هنرمندی که شاهد فرازو فرودهای تئاتر ایران بود. اسدزاده آن زمان که کمپانی تئاتر وجود داشت و تئاتر از نظر ارزش هنری در جامعه جایگاه ویژه ای داشت در تئاتر فعالیت می‌کرد. این هنرمند با بزرگان بسیاری در حوزه تئاتر کار کرد.

وی ادامه داد: داریوش اسدزاده هزار و هشتاد و یک جلد کتاب نفیس از گنجینه خود با تعدادی از آثار مکتوب تئاتر به کتابخانه خانه تئاتر اهدا کرد. وی از هنرمندانی است که در تمام دوران کاری خود بسیار شناخته شده اما متواضع بود، هرگز نشنیدم این هنرمند خصلت بد یک هنرمند را بیان کند و همیشه خصلت خوب هنرمندان را بیان می کرد.

وی تاکید کرد: اسدزاده مثل شاخ شمشاد بود و هیچگاه او را پیرمرد ندیدم و همیشه کشیده قامت و ایستاده بود و اطلاعات غنی را از تاریخ تئاتر ایران ارائه می کرد. امیدوارم افرادی مانند اسدزاده نقشه راهی برای هنرمندان جوان باشند. خانه تئاتر تلاش می کند تا آثار منتشر نشده این هنرمند را منتشر کند.

سالار عقیلی در ادامه این مراسم روی صحنه آمد و بیان کرد: از دست دادن هنرمند پیشکسوت سینما و تئاتر تسلیت می گویم و چند بیتی را به روح این هنرمند تقدیم می کنم چرا که او علاقه خاصی به موسیقی ایرانی داشت.

در پایان مراسم نکوبخت به نمایندگی از خانواده زنده‌یاد داریوش اسدزاده از حضور حاضران در این مراسم تشکر کرد.

مراسم ختم این هنرمند فقید پنجشنبه هفتم شهریور ساعت ۱۱ در مسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار می شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->