حملات موشکی و پهپادی حزب الله به نهاریا و حیفا (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) درگیری مبارزان مقاومت و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) مخبر: تمام همینه آمریکایی‌ها و اسرائیل درهم شکسته است | این روزها غم مضاعفی بر دل داریم مالدیو ورود اسرائیلی‌ها را ممنوع کرد زلنسکی: پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، شکست سختی بر اوکراین تحمیل می‌کند آژیر هشدار در سرزمین‌های اشغالی از بیم رخنه پهپادی به صدا درآمد حمله موشکی مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) حملات موشکی گسترده حزب الله به شهرک اشغالی «کریات شمونه» + فیلم (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) کاخ سفید بار دیگر توپ را در زمین حماس انداخت ترامپ: رای دادگاه نیویورک علیه من از سوی عموم مردم پذیرفته نمی‌شود حادثه دریایی جدید در غرب یمن (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) عربستان در کنفرانس اوکراین شرکت نخواهد کرد تظاهرات صهیونیست‌های افراطی علیه بررسی لغو معافیت آن‌ها از سربازی در دادگاه عالی + فیلم گالانت: هرگز حکومت حماس در نوار غزه را نمی‌پذیریم چند عملیات‌ گردان‌های قسام در دویست‌وچهلمین روز جنگ غزه (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) شرط مصر برای بازگشایی گذرگاه رفح تلفات جدید ارتش رژیم صهیونیستی در غزه رئیس‌کل دادگستری خراسان‌رضوی: سلامت انتخابات و جلب مشارکت اولویت است اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری برای اجرا ابلاغ شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) حزب‌الله جولان اشغالی را به آتش کشید
سرخط خبرها

جهانگیری از نامه دولت درباره مصوبه مجلس به شورای نگهبان خبر داد

  • کد خبر: ۵۱۴۵۷
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸
جهانگیری از نامه دولت درباره مصوبه مجلس به شورای نگهبان خبر داد
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، از نامه دولت به شورای نگهبان درباره مصوبه روز گذشته مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی بعد از تأیید رهبر معظم انقلاب برای همه لازم‌‌الاجراست و ورود مجلس به این موضوع به مصلحت نیست.

به گزارش شهرآرانیوز - ‌«اسحاق جهانگیری» امروز چهارشنبه و در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار کرد: بحث دیگر مهمی که امروز در دولت انجام گرفت و من هم نامه آن را برای آیت‌الله جنتی تهیه کردم که نظرات دولت را بفرستم درباره مصوبه‌ای بود که مجلس بعد از ظهر روز گذشته انجام داد.

 

وی یادآورشد: بحث هسته‌ای بیش از دو دهه است که در دستور کار جمهوری اسلامی قرار دارد و مسائل پیرامونی بسیار زیادی داشته است. تدبیری که رهبر انقلاب براساس قانون اساسی کردند مدیریت مسئله هسته ای به شورای عالی امنیت ملی واگذار شده و از اصلی‌ترین مسائل امنیت ملی کشور است.

 

جهانگیری با بیان اینکه بحث هسته‌ای بیش از دو دهه است که در دستور کار جمهوری اسلامی قرار دارد و مسائل پیرامونی بسیار زیادی داشته است، اظهارداشت: تدبیری که رهبر انقلاب براساس قانون اساسی کردند مدیریت مسئله هسته‌ای به شورای عالی امنیت ملی واگذار شده و از اصلی‌ترین مسائل امنیت ملی کشور است.

 

وی افزود: در دنیا براساس برداشت اشتباه، مسئله هسته‌ای کشور را به یک مسئله مهم تبدیل کردند کشورهای متعدد، شورای امنیت، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌های مختلفی در دنیا مدعی شدند و لازم بود که در ایران از یک جا مدیریت شود که این مساله بتواند به خوبی پیش برود.

 

معاون اول رییس جمهوری اضافه کرد: حتی ما هم به عنوان دولت در حد گزارش‌هایی که اعضای دولت که در شورای امنیت عضو هستند و به دولت گزارش ارائه می‌کردند در حد گزارش‌گیری در جریان قرار می‌گرفتند وگرنه دولت هم در تصمیم‌گیری هیچ دخالتی نمی‌کرد که بتواند مدیریت واحد باشد. همه مصوبات شورای عالی امنیت ملی هم بعد از اینکه به تایید رهبر انقلاب می‌رسد لازم‌الاجرا می‌شود لذا این مسئله یک موضوع مهم و حیاتی است.

 

جهانگیری یادآور شد: اینکه مجلس به این موضوع ورود کرده به نظر ما به مصلحت نیست خصوصاً اینکه بعد از سال ۱۳۹۷ که آمریکایی‌ها از برجام خارج شدند و فشارهای اقتصادی سنگینی بر کشور وارد کردند و به تعبیر خودشان فشار حداکثری را در پیش گرفتنند، جمهوری اسلامی با راهبردی که رهبر انقلاب ترسیم کردند مقاومت هوشمند در مقابل راهبرد فشار حداکثری شکل گرفت.

 

وی افزود: من فکر می‌کنم که جای آن دارد که تک تک مسئولین ارشد کشور سر تعظیم در مقابل ملت ایران فرود بیاورند و دست ملت ایران را ببوسند. ملت ایران واقعاً در بیش از دو و نیم سال با مقاومتی که انجام دادند بزرگواری کردند و ا مقاومت خود فرصتی در اختیار مسئولین کشور قرار دادند که فشار حداکثری را به شکست بکشانند. ما مکرر از زبان مقامات ارشد غربی شنیدیم که فشار حداکثری به بن بست خورده و نتیجه نگرفته است.

 

جهانگیری یادآورشد: آنها دنبال فروپاشی کشور بودند و دنبال فروپاشی نظام و فروپاشی اقتصاد کشور بودند. به هر حال حتی با فشارهایی که به مردم وارد شد، اقتصاد کشور را تا الان سر پا نگه داشته‌ایم.

پیش بینی فروش دو میلیون ۳۰۰ هزار بشکه نفت برای بودجه ۱۴۰۰

جهانگیری همچنین درباره ارائه لایحه بودجه کل کشور به مجلس گفت: آقای رییس جمهوری کامل درباره بودجه ۱۴۰۰ توضیح داد این آخرین بودجه دولت است. ما پیش‌بینی مهمی که در بودجه کردیم درباره منابع درآمدی است و فرض بر این است که در سال آینده بتوانیم روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه به کشورهایی که متقاضی هستند نفت صادر کنیم یا در داخل به صورت پیش‌فروش یا به صورت نقد و ریالی به مردم بفروشیم و آنها بتوانند کار صادرات انجام دهند که این یکی از بخش‌های آن است.

 

معاون اول رییس جمهوری افزود: از سازمان برنامه و بودجه خواسته شده که به نوعی منابع نفت در بودجه استفاده شود که تکیه بودجه نسبت به سال ۱۳۹۹ در بخش بودجه جاری و نفت افزایش پیدا نکند و عمدتاً منابع در بخش‌های توسعه‌ای و حمایتی مصرف شود و سازمان برنامه و بودجه باید این کار را انجام دهد.

 

وی یادآورشد: بحث تولید، اشتغال و تامین نیازهای اساسی مردم، حمایت از معیشت مردم جزوه مهمترین مسائلی است که در سال جاری با آن روبرو هستیم و به نظر می‌آید در سال آینده هم باید به این بخش‌ها توجه ویژه‌ای کنیم که هم بتوانیم از اشتغال کشور محافظت کنیم.

 

جهانگیری با بیان اینکه در سال جاری به خاطر کرونا اشتغال آسیب جدی دید، گفت: خیلی از کشورها تعداد بیکارانشان در اثر کرونا چند میلیون نفر شد ما هم در فصل تابستان یک ریزش شغلی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری داشتیم که فکر می‌کنم با حمایت‌هایی که در بخش صنعت و تولید انجام گرفته جبران شده است.

 

معاون اول رییس جمهوری یادآورشد: در بخش صنعت و تولید ریزش خیلی کم بود. ریزش شغل عمدتاً در بخش خدمات و در بخش گردشگری  بوده و کسب و کارهای خدماتی بوده و امیدوار هستیم  این ریزش جبران شود.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->