فرصت انتخاب خودرو‌های وارداتی امشب به پایان می‌رسد واردات گوشی‌های اپل آزاد می‌شود؟ + سند (۹ خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز | حباب سکه بیشتر شد (سه‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳) واکنش مثبت بورس به یک خبر خوب | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ خرداد ۱۴۰۳) انتظار کارگران برای اصلاح مزد ۱۴۰۳ قیمت محصولات ایران‌خودرو در بازار امروز (۹ خرداد ۱۴۰۳) درباره تبعیض میان شرکت‌های دانش‌بنیان | سهم ۹۱ درصدی تهرانی‌ها از حمایت‌ها رهن و اجاره در منطقه سناباد مشهد چقدر نقدینگی می‌خواهد؟ (۹ خرداد ۱۴۰۳) به آینده بورس امیدوار باشیم؟ (۹ خرداد ۱۴۰۳) نرخ ارز نزولی خواهد شد؟ | در چه صورت منتظر موج بعدی نزول باشیم؟ (۹ خرداد ۱۴۰۳) سیگنال منفی به بازار خودرو | خودروسازان کاهش تولید داشتند + نمودار (۹ خرداد ۱۴۰۳) افزایش بی‌سروصدای یک محصول ایران‌خودرو | خودروسازان بدون دریافت مجوز قیمتی دست‌به‌کار شدند؟ رفع پلمب واحدهای صنفی طلا و جواهر در مشهد ۵۴ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۸ خرداد ۱۴۰۳) طلافروشی‌های مشهد بالاخره کوتاه آمدند | بازگشایی پس از ۲۲ روز با مبلغ ۲ میلیارد در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟ خبر خوش برای زوج‌های جوان | صف وام ازدواج کوتاه می‌شود؟ معرفی ۱۰ ماشین خارجی که در سامانه فروش عرضه می‌شوند | ژاپنی‌ها در دوره جدید واردات خودرو یکه‌تازی می‌کنند + تصاویر چطور بهترین لاستیک را انتخاب کنیم و چقدر بابتش پول بدهیم؟ قیمت افغانی امروز (سه‌شنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۳) وام ۵۰۰ میلیون تومانی برای دهه شصتی‌ها + شرایط و مدارک لازم برای دریافت وام هفته آینده، نتیجه قرعه‌کشی خودرو‌های برقی اعلام می‌شود سومین سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟ (۸ خرداد ۱۴۰۳) خبر‌های بسیار خوب دولت برای بورسی‌ها | ۴ تصمیم مهم برای نجات بازار سرمایه (۸ خرداد ۱۴۰۳) خبر مهم برای دارندگان حواله پژو پارس؛ طرح تبدیل حواله به این ۳ خودرو آغاز شد + اسامی خودروها، مبلغ و زمان تحویل (۸ خرداد ۱۴۰۳) چراغ سبز بورس بالاخره روشن شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ خرداد ۱۴۰۳) 
سرخط خبرها

شرکت بزرگ قطعه‌ساز خودرو به قاچاق و گران‌فروشی متهم شد

  • کد خبر: ۹۹۶۰۴
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۵
شرکت بزرگ قطعه‌ساز خودرو به قاچاق و گران‌فروشی متهم شد
یک شرکت بزرگ قطعه‌ساز خودرو که داعیه داخلی‌سازی، تولید و اشتغال‌زایی دارد و حتی عنوان بزرگترین قطعه‌ساز کشور را یدک می‌کشد با انجام قاچاق گسترده و همچنین گران‌فروشی ،نقش زیادی در بالا رفتن قیمت‌ خودرو داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک شرکت بزرگ قطعه‌ساز خودرو که داعیه داخلی‌سازی، تولید و اشتغال‌زایی دارد و حتی عنوان بزرگترین قطعه‌ساز کشور را یدک می‌کشد، در بین سال‌های ۹۲ تا ۹۹ با انجام قاچاق گسترده و همچنین گران‌فروشی به‌ویژه در بین سال‌های ۹۵ تا ۹۹، نقش زیادی در بالا رفتن قیمت‌ خودروها و همچنین افت کیفی و ایمنی تولیدات داخلی بازی کرده است که یک نمونه آن در باز نشدن ایربگ خودروهای داخلی در تصادف زنجیره‌ای محور بهبهان- رامهرمز در هفته‌های اخیر مشهود بود.

بررسی‌ها حاکی است مطابق توافق شرکت مذکور با ایران‌خودرو و سایپا و پس از اخذ تاییدیه کیفی، مقرر بود ACU تولیدی یک شرکت معتبر چینی از سوی این شرکت با قیمت تعیین شده وارد شود، اما شرکت قطعه‌ساز در عمل اقدام به واردات ACU بی‌کیفیت از شرکتی زیرپله‌ای و ناشناخته با قیمتی پایین‌تر کرد که مابه‌التفاوت قیمتی از محل واردات این قطعات بی‌کیفیت به جیب این قطعه‌ساز متخلف رفته است.

بورد کنترلی (ACU) یکی از اجزای حساس و در حقیقت راهبردی‌ترین قطعه ایربگ است که در تصادفات دستور باز شدن یا باز نشدن آن را صادر می‌کند.

واکاوی سایر اسناد وارداتی این شرکت در گمرک حاکی از گران‌فروشی ۳۰۰ میلیون دلاری (معادل حدود ۹ هزار میلیارد تومانی) در واردات قطعه حساس ACU و سایر قطعات بی‌کیفیت خودرو به کشور در بین سال‌های ۹۵ تا ۹۹ است.

همه اینها در حالی است که شرکت مذکور در سال‌های گذشته مدعی طلب ۲ تا سه هزار میلیارد تومان از دو خودروساز بزرگ کشور بوده است و با گران‌فروشی یاد شده حدود ۶ هزار میلیاد تومان به این دو شرکت بدهکار خواهد شد.

همچنین نکته‌ای که نباید از نظر دور داشت، فقط در یک مورد در همه این سال‌ها خریداران محصولات ایران‌خودرو و سایپا مبالغی اضافه بابت نصب ایربگ در خودروهایشان به خودروسازان پرداخته‌اند که همه این مبالغ باید به مشتریان برگشت داده شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->