جزییات تکان دهنده از اغفال دختران ساده‌لوح و فراری دادن آنها از خانه پابند الکترونیکی اسرار سرقت‌های سارق حرفه‌ای را برملا کرد اختلاف پدرزن و مادرزن درباره داماد قاتل|دستور بازداشت صادر شد از کشف ۱۰۰۰ سکه عتیقه از یک کوله‌پشتی تا دستگیری قاچاقچی مسلح کشتار خرس در ایران برای دردهای بی درمان| روغن خرس ۳ میلیون تومانی کدام درد را دوا کرد؟ انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در شرق کشور| ۲۳۰۰ کیلوگرم موادمخدر کشف شد جزئیات غرق‌شدن دو نفر از عوامل یک سریال ایرانی | رؤیای نیمه‌شب ناتمام ماند توقیف تریلر حامل ۲۶ تن آرد قاچاق در مشهد (۹ خرداد ۱۴۰۳) سقوط مرد جوان در محل گودبرداری+تصاویر (۹ خرداد ۱۴۰۳) اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های تهران در مورد فیلم جمعی از محکومان نسخه خونین مرد رمال برای نوعروس هفده‌ساله (۹ خرداد ۱۴۰۳) زمان پیش‌فروش بخش دوم بلیت‌های خرداد ۱۴۰۳ اعلام شد پویش«ضربان زندگی» در مشهد آغاز شد تصادفات رانندگی در جاده‌های خراسان‌رضوی ۱۰ نفر را روانه بیمارستان کرد (۹ خرداد ۱۴۰۳) برخورد شدید پیکان با ایستگاه اتوبوس ۲ مصدوم برجای گذاشت متهم به ۳۰ فقره زورگیری در مشهد دستگیر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) قتل سه عضو خانواده توسط پدر افسرده (۹ خرداد ۱۴۰۳) احداث باغ‌بام‌ مدرن‌ترین روش بهبود محیط زیست شهری عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دمای مناطق گرمسیر استان تا ۴۰ درجه!
سرخط خبرها

کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا

  • کد خبر: ۱۰۵۲۹۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا
دانشمندان انگلیسی در تلاش هستند تا از فناوری به کار رفته در ساخت واکسن‌های کووید ۱۹ برای توسعه راه‌های درمانی حملات قلبی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان بیمارستان کالج کینگ لندن در حال انجام مطالعاتی برای تطبیق ردیاب ژنتیکی مورد استفاده در ساخت واکسن‌های کرونا هستند تا به بازسازی قلب‌های آسیب‌دیده در اثر حملات قلبی کمک کنند.

پروفسور مائورو جیاکا T محقق ارشد این مطالعه گفت: همه ما با تعدادی سلول عضلانی در قلب خود به دنیا می‌آییم و دقیقا همان سلول‌هایی هستند که با آن‌ها خواهیم مرد. قلب نمی‌تواند خود را پس از حمله قلبی ترمیم کند. هدف ما یافتن درمانی است که بتواند سلول‌های باقی مانده را متقاعد به تکثیر کند.

جیاکا افزود: ما دقیقاً از همان فناوری واکسن‌های فایزر و مدرنا برای تزریق مولکول‌های RNA به قلب استفاده می‌کنیم تا به سلول‌های باقی‌مانده قلب می‌رسند و تکثیر آن‌ها را پیش می‌بریم. سلول‌های جدید جایگزین مرده‌ها می‌شوند و بیمار بافت عضلانی جدیدی خواهد داشت.

جیاکا تاکید کرد علاوه بر کمک به بازسازی قلب، تیم او در حال کار بر روی درمانی است که مرگ سلولی را در طول حمله قلبی متوقف می‌کند.

تلاش‌ها برای بازسازی قلب آسیب‌دیده خوک تاکنون موفقیت‌آمیز بوده است و آزمایش‌های انسانی در دو سال آینده برنامه‌ریزی شده اند.

ایست قلبی به عضله قلب ضربه وارد می‌کند و تا ۱۰۰ سلول در این اندام حیاتی را از بین می‌برد. قلب انسان توانایی التیام خود را ندارد و بسیاری از قربانیان ایست قلبی را با عواقب جدی مواجه می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->