کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه متهم به ۴۶ فقره سرقت پلاک خانه در مشهد دستگیر شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد
سرخط خبرها

آیا نوشیدن قهوه برای مبتلایان به فشارخون مضر است؟

  • کد خبر: ۱۴۱۸۶۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
آیا نوشیدن قهوه برای مبتلایان به فشارخون مضر است؟
تحقیقات جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به فشار خون شدید باید از نوشیدن بیش از حد قهوه خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه نشان داد برای کسانی که فشار خون ۱۶۰/۱۰۰ یا بالاتر دارند، نوشیدن دو فنجان قهوه یا بیشتر در روز با افزایش دو برابری خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشند مرتبط است.

دکتر «ماسایوکی تراموتو»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «ما از اینکه مصرف زیاد قهوه با افزایش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در میان افراد مبتلا به فشار خون شدید همراه است شگفت زده شدیم.»

تراموتو در ادامه افزود: «در مقابل، مصرف چای سبز با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در تمام گروه‌های فشار خون مرتبط نیست.»

محققان می‌گویند پلی فنول‌ها با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ممکن است عامل فواید چای سبز باشند.

تراموتو گفت: «این اثرات مفید چای سبز ممکن است تا حدی توضیح دهد که چرا فقط مصرف قهوه با افزایش خطر مرگ در افراد مبتلا به فشار خون شدید همراه است، علیرغم اینکه هم چای سبز و هم قهوه حاوی کافئین هستند.»

وی تاکید کرد: «مطالعه حاضر ممکن است از این ادعا حمایت کند که باید از مصرف زیاد قهوه در میان افراد مبتلا به فشار خون شدید اجتناب شود.»

برای این تحقیق، محققان افراد را در پنج دسته از سطوح فشار خون گروه‌بندی کردند: ۱۳۰/۸۵ یا پایین‌تر (طبیعی). ۱۳۰-۱۳۹/۸۵-۸۹ (بالا نرمال) ; ۱۴۰-۱۵۹/۹۰-۹۹ (فشار خون درجه ۱)؛ ۱۶۰-۱۷۹/۱۰۰-۱۰۹ (فشار خون درجه ۲)؛ و ۱۸۰/۱۱۰ میلی متر جیوه (پرفشاری خون درجه ۳).

محققان دو سطح بالاتر فشار خون را به عنوان فشار خون شدید طبقه بندی کردند.

بزرگسالان شرکت کننده در این مطالعه در ۴۵ جامعه ژاپنی زندگی می‌کردند و در طول ۱۹ سال داده‌ها را از طریق معاینات بهداشتی و پرسشنامه‌های سبک زندگی ارائه کردند. بیش از ۸۰۰ مرگ قلبی عروقی در طول دوره مطالعه ثبت شد.

نویسندگان این مطالعه خاطرنشان کردند که مطالعات دیگر ارتباط بین قهوه و کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و برخی سرطان‌ها، کنترل اشتها و کاهش خطر افسردگی را نشان داده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->