بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح دبستان خیرساز در ناحیه تبادکان مشهد با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال گرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟ چه حرف‌هایی را به کودکان نباید بزنیم؟ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم؟ توصیه‌های طلایی برای خواب سالمندان علاقه وافر نوجوان‌ها به متفاوت بودن! واریز هدیه روز معلم به حساب فرهنگیان سراسر کشور افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا می‌شود خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی آیا امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد؟ آب آشامیدنی ، سالمترین نوشیدنی برای کودکان حریق منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد
سرخط خبرها

علت اصلی خودکشی جوانان در دنیا، زورگویی و کتک‌کاری اعلام شد

  • کد خبر: ۱۵۰۸۴
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۳
علت اصلی خودکشی جوانان در دنیا،  زورگویی و کتک‌کاری اعلام شد
دانشمندان در پژوهش جدید به این نتیجه رسیدند که «زورگویی و کتک‌کاری» از عوامل اصلی خودکشی جوانان در جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس پژوهش جدید، زورگویی و کتک‌کاری از عوامل اصلی خودکشی جوانان در جهان است و پژوهشگران نسبت به وخیم بودن آمار‌های خودکشی جوانان هشدار جدی دادند.


پایگاه خبری ایندیپندنت در گزارشی نوشت دانشمندان انگلیس، چین و آمریکا در مطالعه‌ای بین‌المللی داده‌های ۲۲۰ هزار بزرگسال ۱۲ تا ۱۵ ساله را از ۸۳ کشور دنیا بررسی کردند.


با انجام این مطالعه مشخص شد که زورگویی و خشونت، علت اصلی خودکشی بیش از هر یک نفر از هر ۸ جوان خودکشی‌کرده در سراسر دنیا است.


هر سال در سراسر جهان حدود ۸۰۰ هزار نفر به خاطر خودکشی جان خود را از دست می‌دهند و خودکشی دومین علت اصلی مرگ جوانان ۱۰ تا ۲۴ ساله است؛ خودکشی ۲۲۰ هزار کودک به علت حقارت از خشونت نیز از این نمونه مرگ‌هایی است که هر سال رخ می‌دهد.


دانشمندان دانشگاه وولورهمپتون و دانشگاه علوم پزشکی گوانجوی چین مسئولیت این مطالعه را به عهده داشتند و گفته‌اند لازم بود سیاست‌ها و اقدامات برای کاهش خشونت و قلدری تقویت شوند تا بتوان خودکشی در میان جوانان را مهار کرد.


در این پژوهش که در نشریه لَنست، طب بالینی الکترونیکی (EClinicalMedicine)، منتشر شده آمده است که ارتباط خشونت و کتک‌کاری با رفتار‌هایی مانند برنامه‌ریزی برای خودکشی و اقدام به این کار، بسته به منطقه جغرافیایی متفاوت است.


بیشترین ارتباط میان کتک‌کاری و افکار متمایل به خودکشی در جنوب شرقی آسیا دیده شده است همچنین بیشترین رابطه کتک‌کاری با برنامه ریزی برای خودکشی و اقدام به آن نیز در کشور‌های غرب اقیانوس آرام دیده شده است.


از میان این ۸۳ کشور مورد تحقیق قرار گرفته شده، بیشترین خطر وقوع خودکشی در ملت‌های آفریقایی وجود دارد؛ در مجموع بیش از یک سوم بزرگسالان در معرض خشونت و زورگویی قرار گرفته‌اند.


جیمز تنگ یکی از نویسندگان این مقاله در ارتباط با میزان خودکشی در کشور‌های آفریقایی گفت: در منطقه آفریقا ممکن است فقر، ناآرامی سیاسی و بیماری‌های مسری عامل افزایش احتمال خودکشی در میان بزرگسالان باشد؛ نرخ خشونت و زورگویی نیز ممکن است به خاطر وضعیت بد اجتماعی و اقتصادی بزرگسالان، پایین بودن کیفیت محیط خانه، مدرسه و اجتماع، خشونت سیاسی، جنگ و جرم و جنایت باشد؛ مطالعه ما نشان داد بزرگسالان سراسر دنیا خیلی بیشتر از آنچه یافته‌های مطالعه‌های قبلی نشان داده به خودکشی فکر می‌کنند، برای آن برنامه‌یزی می‌کنند و مخصوصاً دست به خودکشی می‌زنند.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->