به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالرضا نوروزی با اعلام این خبر گفت: میزان ابتلا به سوءتغذیه متوسط و شدید را در سطح جامعه سه درصد است.
وی افزود: میزان ابتلا به سوءتغذیه متوسط و شدید در "بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانی" حدود ۶۰ درصد برآورد میشود.
وی ادامه داد: در بخش مراقبتهای ویژه به دلیل شرایط بیمار و بیمیلی به صرف غذا سوءتغذیه بیشتر دیده میشود که این امر احتمال ابتلای به عفونت، افزایش مدت زمان بستری و بهبودی دیرتر زخمهای ناشی از اعمال جراحی را به دنبال دارد.
عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بررسیهای بالینی نشان داده مهمترین مشکل تغذیهای در بیمارستانهای کشور، سوءتغذیه و عدم کفایت تغذیهای میباشد که رفع آن نیازمند ارائه خدمات تغذیهای، آمادهسازی رهنمودی بالینی درمانی و بکارگیری آخرین فناوریهای دارویی و غذایی در این زمینه است.
وی همچنین به برگزاری همایش بینالمللی تغذیه بالینی ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره و بیان کرد: این همایش با شعار "مبارزه با سوءتغذیه بیمارستانی" در نظر دارد با دعوت از استادان صاحبنظر اروپایی و آسیایی به تبادل نظر و ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی برای بهبود خدمات تغذیه بالینی در بیمارستانها بپردازد.
دکتر نوروزی افزود: ۵۵۰ نفر از پزشکان متخصص تغذیه، رشتههای مرتبط و کارشناسان این حوزه از داخل و خارج کشور روزهای ۲۸ تا ۳۰ بهمن ماه جاری برای شرکت در این همایش در مشهد گردهم میآیند.
وی مهمترین محورهای همایش بینالمللی تغذیه بالینی ایران را تغذیه در بیماران با شرایط بحرانی، رژیمهای غذایی ویژه و بیماریها، روزه و سلامت، چاقی و درمان آن، کترینگ بیمارستانی، اعتباربخشی آموزشی و ارزیابی گروههای تغذیه دانشگاههای ایران و آمایش سرزمینی تغذیه بیمارستانی برشمرد.
سومین همایش بینالمللی تغذیه بالینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری کارگروه توسعه و تعالی علوم تغذیه کلان منطقه ۹ آمایشی کشور، انجمن تغذیه بالینی آسیا، انجمن تغذیه ایران شاخه خراسان و مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت در مشهد برپا میشود.
منبع: ایرنا