به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری در همایش «خیران نیکاندیش رضوی» بیان کرد: آموزش و پرورش بهعنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور، ۹۷درصد از اعتبارات خود را صرف پرداخت حقوق کارکنان میکند و توان رفع نیازهای دیگر را ندارد؛ حال چه از لحاظ رفاهیات فرهنگیان و چه از لحاظ توسعه مراکز.
وی ادامه داد: خراسان رضوی دارای بیش از ۱.۵ میلیون دانشآموز با شرایط خاص مانند اتباع و مهاجران و همچنین دوسوم دانشآموز غیربرخوردار در حاشیه شهر است. همچنین هر سال ۴.۳ مترمربع سرانه فضای آموزشی در استان و در مشهد ۳.۵ مترمربع و در حاشیه شهر ۲.۲ مترمربع فضای آموزشی داریم؛ درحالیکه استانداردهای جهانی برای هر دانشآموز بیش از ۸.۸ مترمربع است.
شوشتری افزود: اکنون کمبود نیرو، فضای آموزشی و اعتبارات داریم و برای رسیدن به متوسط استانها، نیاز به ۷ هزار کلاس درس داریم و این در حالی است که خراسان رضوی بیش از ۱۰۰ کلاس بیش از ۴۰ و ۵۰ نفره دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: در برخی مدارس در مشهد و حاشیه شهر، کلاسهایی وجود دارد که دانشآموزان بهصورت نوبتی روی صندلی مینشینند. در چند سال اخیر تمام مدارس ما دونوبته شده و این مشکل بزرگی است.
وی با گرامیداشت نقش خیران بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ کلاس توسط خیران ساخته شد. این درحالی است که در هر سال باید ۲ هزار کلاس درس ساخته شود. آنچه اهمیت دارد، بهصفررساندن مشکلات سالهای قبل است. هیچچیز نمیتواند عمق مشکلات را بیان کند.