هلال احمر به ۱۱۳۱ نفر از شرکت کنندگان در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) خدمات ارائه داد غرق شدن کودک ۸ ساله مشهدی در استخر گلخانه زلزله در میمند فارس حریق خودرو پژو ۲۰۶ و تلاش آتش نشانان برای پیشگیری از انفجار +تصاویر(۱۴ خرداد ۱۴۰۳) تهران از فردا (۱۵ خرداد) بارانی می‌شود اعضای باند حرفه‌ای که کارشان «مختومه کردن پرونده‌ها» بود راهی زندان شدند| همدستی سه کارمند دادگستری با تبهکاران! غم‌های بزرگ چه بلایی بر سر تیروئید ما می‌آورند؟ جاده چالوس به کرج مسدود شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) پیش بینی وزش باد به عنوان پدیده غالب در خراسان رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) بایدها و نبایدهای طب سنتی درباره نوشیدن آب در روزهای گرم سال+ اینفوگرافی نکات مهمی که باید درباره واکسن «پنوموکوک» بدانید کشف بیش از ١۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اعمال می‌شود؟ آب پاکی روی دست بازنشستگان تامین اجتماعی | چرا همسان سازی حقوق برای تمام بازنشستگان اجرا نمی‌شود؟ «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری واریز شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۳) خاطرات شنیدنی پزشک امام(ره) از توجه ایشان به توصیه پزشکان بازداشت دو سارق موتورسیکلت در تهران| آنها پدر و پسر بودند دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی آیا می‌دانید تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه فوری چیست؟
سرخط خبرها

گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۹۹۴۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
گوشت قرمز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۷ درصد اضافه می‌کند
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانی‌مدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.

مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماری‌های قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش می‌دهد.

علاوه بر این، مصرف دو هفته‌ای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.

نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز می‌تواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.

مطالعه‌ای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشت‌های فرآوری‌شده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.

محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده می‌توانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.

پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده را دارد.

دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.

گروه تحقیقاتی داده‌های ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکت‌کننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.

شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانه‌ها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.

پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق می‌گوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزین‌های عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف می‌شوند.

منبع: هلث

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->