پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دمای مناطق گرمسیر استان تا ۴۰ درجه! اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش ۵ زندگی دیگر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) بانوان پیش از اقدام به بارداری از سلامت دهان و دندان خود اطمینان حاصل کنند ژنتیک و وراثت اصلی‌ترین علت کم‌کاری تیروئید در کودکان بیماری MS درمان قطعی ندارد، اما با مصرف دارو می‌تواند به خوبی کنترل شود والدین؛ فرزند اول را برای حضور نوزاد جدید آماده کنند بی‌احترامی، زخمی است که با کودک می‌ماند! چه زمانی وقت مداوا و جراحی چاقی در کودکان است؟ راز جوان‌تر شدن در پیری آخرین فرصت برای ازدواج‌نکن‌ها | زنگ هشدار برای تجرد قطعی یک میلیون دهه شصتی به صدا درآمد درباره بیماری «ام اس» و راه‌های پیشگیری از آن پیش‌بینی افزایش دما در غالب نقاط کشور (۹ خرداد ۱۴۰۳) خیران مدرسه‌ساز ۳۰ کلاس جدید در حاشیه مشهد می‌سازند اما و اگر‌های ثبت‌نام سرویس مدارس | چرا سامانه «سپند» در دسترس نیست؟ فروش خودرو سیل‌زده مشهدی به ۵ میلیون تومان! سرقت مسلحانه گله گوسفندان در حوالی مشهد جدال با مرگ | روایت ۲ ساعت اضطراب و دلهره در عملیات نجات جان پاکبان مشهدی گرفتار در سیل + ویدئو خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ آموزش‌ و پرورش: سوالات امتحان علوم خارج از کتاب درسی نبود آموزش تهیه چند نوع دسر و نوشیدنی با توت فرنگی
سرخط خبرها

نظارت تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۱۸۳۲۷۱
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
نظارت تیم دامپزشکی خراسان رضوی بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر
معاون سلامت اداره‌ کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان ناظر بر ذبح دام و تامین گوشت دهه آخر صفر در سطح استان و مشهد هستند.

محمود قربان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این تیم‌ها شامل ۴۳تیم ثابت و ۶۳تیم سیار هستند که ۵۲دکتر دامپزشک، ۷۲بازرس بهداشتی گوشت و ۲۵ناظر شرعی در این قالب فعال هستند.

وی بیان کرد: همانند سایر طرح‌های تشدید نظارت در ایام خاص همانند عید قربان، عید نوروز و ماه مبارک رمضان در ایام آخر صفر نیز تیم‌های نظارتی این اداره کل فعال‌اند و از طریق شماره تماس۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ آماده پاسخگویی به مردم در زمینه‌های مختلف و دریافت گزارش‌ها هستند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: از هیئت‌های مذهبی انتظار داریم در تهیه فراورده‌های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز دقت کنند و حتما گوشت را از کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

وی ادامه داد: هیئت‌ها به تاریخ تولید و انقضا در تهیه گوشت‌های بسته‌بندی، نگهداری در دمای مناسب و رعایت نظافت‌های شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی با این مواد پروتئینی دقت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->